merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Områdeschef Tillverkning Asfalt - Stockholm/Uppsala

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är vi en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda.

Till vår tillverkning inom Asfalt i Stockholm/Uppsala söker vi nu

Engagerad områdeschef med samverkan och utveckling på agendan

Som områdeschef har du det övergripande ansvaret för att driva och utveckla vår tillverkningsverksamhet inom din geografi.

Du har resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda ditt område mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp. Du ansvarar för din personals arbetsmiljö och trivsel och behöver ha ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

I ditt ansvarsområde ligger också de stora ekonomiska värden som våra asfaltverk utgör.

Vidare ingår det i tjänsten att:

* Aktivt tillämpa, implementera och utveckla våra arbetssätt och ta fram nya metoder som driver verksamheten mot uppsatta mål
* Löpande följa upp och planera produktionen
* Ta fram underlag för investeringar samt följa upp genomförda investeringar
* Planera underhåll och service inom området
* Driva och leda frågor inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.
Du rapporterar till avdelningschefen samt är en del av avdelningens ledningsgrupp.

Du är en kommunikativ och inkluderande ledare

I den dagliga verksamheten förmår du höja blicken och se affärsmöjligheter. Du är en förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och du utvecklar verksamhetens potential genom att tydligt kommunicera mål och leda genom dina medarbetare.

Du är en resultat- och målinriktad person som är van att arbeta i ett högt tempo utan att äventyra kvaliteten på ditt jobb. Att samverka och skapa nätverk inom hela Skanska är lika naturligt för dig som att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Du har också:

* Högskoleutbildning, gärna med fokus på produktion, maskinteknik eller ledarskap, eller motsvarande erfarenhet
* Flerårig erfarenhet från ledande befattning från annan produktions- och tillverkningsindustri, alternativt har du tidigare jobbat inom bygg-och anläggningsbranschen
* Ett genuint intresse för att driva säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor
* Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
* Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.
Vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder och ser gärna att du är såväl utvecklings- som produktionsinriktad för att uppnå den bästa kundnyttan.

Ansök senast 3 januari 2018 eller varför inte redan i dag!

Du söker genom att registrera ditt CV och personliga brev via länken nedan. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor rörande tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Johan Löw på 010-449 01 76.

Vill du veta mer om vår asfaltverksamhet så gå gärna in på: https://www.youtube.com/watch?v=fzy3xdzFk14

Vi ser fram emot din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version