merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Traineeprogram Cobol Factory

Om oss
Keywords: Junior, Nyexad, Nyutexaminerad, Trainee, Traine, Programmering, IT-utbildning, Stordator, Mainframe, Bristyrke, Yrkesutbildning, Yrkeshögskola

Cobol Factory startades med den tydliga ambitionen att lösa kompetensbristen inom Cobol. Genom att skapa en central knutpunkt för gränsöverskridande samarbete över bransch- och bolagsgränser erbjuder vi ett attraktivt konsult- och utbildningserbjudande. Vi är redan idag Sveriges största helt nischade konsultbolag inom Cobol. Vi är dessutom redan den starkaste aktören inom Cobol-utbildning i syfte att sprida kunskap och säkerställa kompetensnivån för hela Cobol-Sverige i många år framöver.

Jobbet:
Vi söker nu 3-5 talanger som kommer genomgå vårt traineeprogram med start 29:e januari 2018. Du kommer att genomgå heltidsutbildning hos oss under 5 månader och därefter arbeta hos en av våra kunder inom Bank eller Försäkring. Du kommer att få gedigen utbildning i Cobolutveckling och databaser. Därefter fortsätter din utbildning och utveckling löpande de kommande åren. Du kommer få lön även under utbildningsperioden.

Du kommer inleda en karriär inom ett bristyrke där ditt uppdrag är att vidareutveckla de mest kritiska systemen inom bank och försäkring. Det är systemen vi alla är helt beroende av - det kan vara systemet som hanterar ditt bankkonto, dina försäkringar eller dina lån.

Du som söker:
Har ett välutvecklat logiskt tänkande
Har ett genuint IT-intresse och gärna fokus på programmering
Gillar problemlösning
Har eftergymnasial utbildning med inriktning IT/Data/Systemvetenskap

Det är meriterande om du:
Arbetat inom Bank, Finans eller Försäkring
Har programmerat tidigare
Har utbildning eller erfarenhet av arbete inom ekonomi


Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version