merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Account Manager till Winningtemp i Göteborg

Winningtemp är en revolutionerande teknik för att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser. Företaget grundades 2014 av Mathias Hansson och Pierre Lindmark, som nu kombinerar sina mångåriga erfarenheter och kunskaper inom IT respektive HR. Tillsammans arbetade de fram en lösning för att “i realtid visualisera individens utveckling och hur den hör samman med organisationens utveckling”. Lösningen fick namnet Winningtemp. Vi på Winningtemp har stora tillväxtambitioner och växlar upp inför en ny fas. Vi söker nu tillsammans med Oddwork en ny Account Manager till vårt kontor i Stockholm!

Om tjänsten som Account Manager hos Winningtemp
Som Account Manager kommer du att ha huvudansvaret för att driva försäljning genom att introducera nya kunder till bolaget. Du kommer att hantera hela försäljningsledet, från prospektering, inledande kontakt, demonstration och avslut. I din roll ligger fokus på ny-kundsbearbetning, där du står för den första kontakten med kund. Du utgår från bolagets CRM-system för att hitta potentiella kunder och använder därefter telefonen som ditt främsta verktyg för att boka möten med nya potentiella kunder. I din roll som Account Manager kommer du att arbeta med VD- och ledningsgrupper från olika branscher och bygga starka relationer genom bland annat din förståelse för deras affär.

När avtal slutits med kund tar bolagets Customer Success Manager vid för utbildning, optimering av användning och merförsäljning. Du kommer att arbeta tillsammans med Customer Success Manager för att bygga kundkonton och rapporterar direkt till din närmsta chef.

Vi söker dig som...
...är målinriktad och har en passion för digitala lösningar, försäljning och ledarskap. Du ser värdet av att arbeta i ett entreprenörsdrivet bolag och ser dig själv på sikt ha en ledande position. Du sporras av möjligheten att delta i att bygga ett bolag med global ambition, där din roll är central för att driva bolagets tillväxt.

Som Account Manager kommer du att vara med och sätta grunden för bolagets säljorganisation, vilket ställer krav på din förmåga att skapa egna strukturer för ditt arbete. Du är duktig på att skapa förtroende och kommunicera med olika målgrupper genom dina initiativ och din styrka i att sätta dig in i andras perspektiv. Vi ser att du har en bakgrund från försäljning där du visat hög aktivitetsnivå och kvalitét i samarbete med kunder.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Winningtemp.

Vad Winningtemp erbjuder dig
Winningtemp har kunder i alla branscher, internationell användning och stark tillväxt vilket ger rätt person möjligheten att utvecklas i ett entreprenöriellt bolag med global ambition. Som Winningstemps nya Account Manager kommer du att bli del av ett team som präglas av idérikedom, glädje och deltagande. Vi ser fram emot att få träffa dig!

START: Omgående
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + provision
KONTAKT: Talent Manager Amy Disley, amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-01-07

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.  

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play! 

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version