merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bolagsekonom till interimsuppdrag

Vi söker en bolagsekonom för ett interimsuppdrag på ca 5 månader med start omgående. Uppdraget är på heltid och du kommer att ansvara för månads-, tertial-, och årsbokslut för ett eller flera bolag. Vår kund har sina lokaleri Stadshagen.Vad innebär rollen?


I rollen som bolagsekonom kommer ditt ansvar vara legala bokslut och rapportering. Vidare kommer dina arbetsuppgifter att vara:

- Ansvar för ett eller flera bolag inom trafikförvaltningen
- Redovisning och betalning av arbetsgivaravgifter, skatt och moms
- Analys av resultat- och balansräkningar
- Avstämningar av balansposter
- Utredningar vid felaktigheter
- Självständigt kunna upprätta bokslut och årsredovisning

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har relevant ekonomiutbildning på eftergymnasial nivå eller motsvarande förvärvad erfarenhet. Du har mycket goda redovisningskunskaper med och kan självständigt upprätta bokslut och årsredovisningar. Du har tidigare arbetat i Agresso och vi förutsätter att du är en van Excel-användare samt att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Du är analytisk och har ett strukturerat arbetssätt. Därtillär du social och driven samt har lätt för att samarbeta.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version