merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du arbeta med produktionsstyrning på Gruvön?

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Vi söker nu två biträdande produktionsingenjör till projektanställningar på heltid i kontinuerlig skiftgång. Anställningarna sträcker sig i första hand till den 31 december 2020.

Om tjänsten  
Tillsammans med produktionsingenjören ser du till att produktionen på Gruvön bedrivs på ett så effektivt och riktigt sätt som möjligt inom ramen för fastlagd budget samt tillser att inre och yttre miljökrav efterlevs.

Du kommer tillsammans med övriga i gruppen att arbeta med styrning av brukets produktionsplanering samt samordning av produkter, så att fabriken körs så optimalt som möjligt i samråd med drift- och underhållsavdelningarna på Gruvön. Du kommer att medverka i fabrikens övergripande produktionsplanering vid planerade stopp. På sikt ska du även kunna utvecklas till att vara ersättare för produktionsingenjören.

Du behöver vara väl insatt i gällande instruktioner. Likaså ha en god kommunikation med brukets avdelningar och vara insatt i respektive avdelnings processavsnitt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper, och/eller flerårig processerfarenhet från massa- och papperstillverkning.

Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara drivande, ha lätt för att lära samt snabbt kunna se samband och styra upp produktionen. God kommunikationsförmåga är mycket viktigt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Asema Dzafic, Sektionschef Produktionsstyrning, tfn 0555-412 25.

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2017.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version