merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Delikatessansvarig Uddevalla

.

Till City Gross 
i Uddevalla
söker vi en Delikatessansvarig
 
City Gross Uddevalla är en butik med stark färskvaruprofil där vi sätter kunden i fokus. Vi söker nu en Delikatessansvarig på heltid som skall driva och utveckla vår delikatessavdelning och som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Tillträde 8 januari 2018!
Dina arbetsuppgifter
Den huvudsakliga uppgiften som delikatessansvarig är att ta hand om och utveckla vår fina delikatessavdelning. Du skall styra det dagliga arbetet i avdelningen med tillagning av pannfärdiga rätter och kallskänksarbete. Du ansvarar för beställningar av varor och planering av inköp.  
Som ansvarig är du van att arbeta sälj- och resultatinriktat genom att göra lönsamma affärer. 
 
Samarbete och att arbeta i team är en självklarhet för dig då hela fisk & delikatess är en avdelning som arbetar tillsammans.  
Du delar gärna med dig av den kunskap som du har. Du är trygg i din roll, har förmågan att prioritera och tycker om att arbeta i ett högt tempo. 
Du tycker om att organisera och ha ordning och reda runt omkring dig. Du är initiativtagande och jobbar mot ständiga förbättringar för att optimera avdelningen. Som person är du glad, social och lyhörd. 
 
Du rapporterar till chefen för övriga färskvaror som också har personalansvaret. 
 
Våra butiker är öppen årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. 
Din bakgrund
Du ska vara genuint intresserad av mat och framförallt Delikatess och Chark.
 
Som person är du resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens försäljning och resultat. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framförallt vad gäller ledarskap. Erfarenhet av arbete med delikatess inom detaljhandeln och/eller som kock/kallskänka är meriterande. 
Vi erbjuder Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet   Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.
Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast 11 december 2017! 
 
Har du frågor, vänligen kontakta Helena Larsson, Butikschef, via e-mail: Helena.larsson@bergendahls.se
 
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se  
 
Frågor om e-rekryteringssystemet, hur du ansöker och lägger in ditt personliga brev/CV, ställer du direkt till vår leverantör, HR Manager Support +46(0)8-452 70 90 eller support@hr-manager.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version