merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Unga Vuxna-teamet söker socionom!

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Vuxenenheten missbruk, Bromma Stadsdelsförvaltning söker nu en ny medarbetare till vårat Unga Vuxna-team.

Arbetsplatsbeskrivning 
Unga Vuxna-teamet består av en representant från Missbruk och en från Socialpsykiatrin som arbetar med personer som är 18-25 år. Du arbetar nära socialpsykiatrin då målgruppen ofta har en samsjuklighet och är i behov av stöd från båda enheterna. Vi har även en nära samverkan med ungdomsenheten.
Vi söker en medarbetare som är driven och vill utveckla Unga Vuxna-teamet vidare. Du har goda möjligheter till att prova nya idéer för att göra teamet så optimalt som möjligt.
Vi erbjuder dig flextid, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Varannan vecka har vi extern handledning.
Vi deltar i tillämpningsnätverket Unga Vuxna som är en plattform för samtliga Unga Vuxna-team i Stockholm Stad som ska främja samarbetet mellan teamen i Stadsdelarna.

Arbetsbeskrivning

Som socialsekreterare i Unga Vuxna-teamet arbetar du med utredningar enligt SoL (Socialtjänstlagen) och LVM (Lagen om vård av missbrukare i vissa fall). Vi använder oss av ASI och ADAD som en del i utredningen samt MI som en grund i vårt förhållningssätt.

Du gör utredningar och beviljar olika typer av insatser, exempelvis öppenvårdsinsatser, stödboenden, träningslägenheter och placeringar på behandlingshem. Då vi ser att målgruppen har ett stort behov av tät kontakt med sin socialsekreterare är ärendeantalet lägre hos de socialsekreterare som arbetar i Unga vuxna-teamet.

En gång i veckan har Unga Vuxna-teamet egna ärendedragningar utöver ärendedragningar med resten av Vuxenenheten varje vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. För att passa i rollen som socialsekreterare i Unga Vuxna-teamet ser vi gärna att du har intresse för och arbetslivserfarenhet från arbete med missbruk. Det är meriterande om du har utbildning i MI, ASI och/eller ADAD. Du får gärna ha erfarenhet av myndighetsutövning och arbete med unga vuxna.

Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och är bra på att etablera kontakt med andra och inge förtroende. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift är mycket god. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande.Övrigt


Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Webbplats: www.stockholm.se/bromma/nyheter

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version