merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Assistenter på laborationer på skolan för bioteknologi

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet och en viktig arena för kunskapsutveckling. Som Sveriges största universitet för teknisk forskning och utbildning samlar vi studenter, forskare och fakultet från hela världen. Vår forskning och utbildning omfattar såväl naturvetenskap som alla grenar inom teknik samt arkitektur, industriell ekonomi, samhällsplanering, teknisk historia och filosofi.Arbetsuppgifter

Delta som assistent/lärare på laborationsmoment inom kurser i bioteknik.

Förberedelser av laborationer, handledande av studenter under laborationens gång och rättande av rapporter. Följande kurser behöver assistenter: BB1030 och BB1010.

Kvalifikationer

Den sökande skall själv ha godkänt betyg på kursen, eller motsvarande kurs från annat lärosäte, som vederbörande ska undervisa i. Det är önskvärt att den sökande har en kandidatexamen i bioteknik, eller motsvarande kvalifikation. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i engelska och svenska, både skriftligt och muntligt. Som person är du pedagogisk, självgående och ambitiös. Du är mån om att stötta och samarbeta med andra.

Fackliga representanter

Du hittar kontaktuppgifter till fackliga representanter på KTH:s webbsida. 

Ansökan

Du ansöker via KTH:s rekryteringssystem. Du som sökande har huvudansvaret för att din ansökan är komplett när den skickas in. Din kompletta ansökan ska vara KTH tillhanda senast sista dagen för ansökningsperioden.

Övrigt

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version