merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Receptionist till deltidsuppdrag med start omgående

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Det går bra för Söder & Co och en kul grej när det går bra är att man behöver bli fler. På Söder & Co är vi alltid intresserade av att knyta till oss rätt personer. För hos oss är det människorna som gör skillnad. Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, tjänstepension enligt vårt kollektivavtal med unionen, friskvårdserbjudande, roliga medarbetaraktiviteter och personligt engagemang från din närmsta chef. Vår framgång bygger på din framgång. Välkommen till oss!

Om företaget
För kunds räkning söker vi dig som är tillgänglig omgående för ett deltidsuppdrag som receptionist. Arbetet är förlagt måndag-fredag, fyra timmar per dag. Du har viss möjlighet att själv styra över arbetstiderna.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som receptionist arbetar du med att erbjuda service i världsklass! Du finner glädje i att arbeta med människor och kan hantera många ärenden samtidigt. Du är behjälplig i att hantera ärenden från hyresgäster samt administrativt stöd åt interna medarbetare.

Din profil
Du som söker har tidigare erfarenhet från reception. Vi ser också att följande punkter stämmer in på dig:

- Goda kunskaper i Officepaketet
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Flexibel och presigelös i ditt sätt att vara
- Förmågan att arbeta självständigt

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna via vår hemsida redan idag, www.soderco.se. Uppdraget ingår i vår personaluthyrningsverksamhet och det innebär att du kommer att vara anställd av Söder & Co men arbeta hos våra kunder.

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Ekeblad på 0733-43 41 11.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version