merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rekryterare till välkänt företag inom telekombranschen!

Om tjänsten
Är du en driven rekryterare som vill bli en del av ett stort nationellt företag och deras rekryteringsteam? Har du lätt för att samarbeta och värdesätter du ett arbetssätt med hög kvalitet? Då kan detta vara ett spännande uppdrag för dig!

Kunden är belägen strax utanför Stockholm City i fräscha, nybyggda kontorslokaler. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå till den sista april 2018 med goda möjligheter till förlängning.

Teamet består idag av fem rekryterare som tillsammans ansvarar för samtliga rekryteringar inom företaget. Rekryteringarna genomförs för varierande nivåer av tjänster och hela tiden i samråd med rekryterande chef för respektive avdelning. Som rekryterare ansvarar du för samtliga moment i processen, från kravprofil till avtalshantering och förväntas anta rollen som projektledare och äga processen hela vägen.

Din profil
För att vara aktuell till denna tjänst bör du uppfylla följande kompetenskrav:
- Minst tre års arbetslivserfarenhet som självgående rekryterare
- Utbildning inom relevant område såsom personalvetarprogram alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift

Som person har du ett stort intresse för HR-frågor, framförallt med inriktning på rekrytering. Du är vidare positiv och motiveras av eget ansvar.

Passar tjänsten dig och är du tillgänglig med start omgående? Skicka då in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande!

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Som konsult hos Arena Personal har du en personlig kontakt med din konsultchef som engagerar sig i din framgång och karriär. Du får också en marknadsmässig lön, friskvård, pensionsavsättning samt anslutning till vårt kollektivavtal – en trygg anställning!

Inte nog med det – som anställd hos Arena Personal har du även möjlighet att träna hos World Class till ett mycket fördelaktigt pris.


Om verksamheten
Arena Personal har 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 800 externa medarbetare verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs, Impact och World Class ingår. Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Vi är experter på att få rätt person på rätt plats och erbjuder lösningar som passar våra externa medarbetare lika bra som våra kunder.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version