merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Biträdande rektor

Munkedal - Mer av livet! En hållbart växande kommun med engagerade invånare. Här tar vi oss an framtidens utmaningar tillsammans!
Munkedals kommun har perfekt läge mellan Göteborg och Oslo. Europaväg 6 går rakt genom kommunen. Här bor ca 10 300 människor. Munkedals kommun har en omväxlande natur, från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur och bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!


Munkedals kommun ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet.

TILL BEMANNINGS- OCH REKRYTERINGSFÖRETAG OCH TILL DIG SOM ÄR FÖRSÄLJARE:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

I Munkedal strävar vi efter att ha en likvärdig undervisning med hög kvalitet för alla våra elever oavsett var i kommunen de bor. Eleverna ska känna sig trygga och sedda. Vi tror att ett tryggt barn är ett nyfiket barn som vill lära och vara en bra kompis. Trygghet smittar - oavsett förutsättningar, kön, ålder, var man bor eller var man kommer ifrån.

Till Centrumskolan och Hällevadsholms skola, Svarteborgs rektorsområde, söker vi nu en biträdande rektor med stort engagemang och god förmåga att bidra till att nå våra mål. Du är spindeln i nätet som i nära samarbete med rektor ansvarar för att skolans resurser har en god kommunikation och ett bra samarbete. Utöver skolans resurser finns kommunens resursteam att tillgå vid behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är Specialpedagog eller är utbildad lärare med legitimation, som har god erfarenhet av arbete inom elevhälsa, samt har erfarenhet att arbeta i skolledning. Du är en driven person som brinner för skolutveckling och elevernas bästa.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tillträde enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version