merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Byggtekniskt sakkunnig till Axfood

Kan du kommersiella lokaler? Är du en van kravställare i byggprojekt?

Vi söker dig som kan fungera som Axfoods kravställare mot fastighetsägaren. Du är den som ser till att Axfood får vad som står i avtalet via fastighetsägaren och indirekt mot entreprenören. I rollen ingår fysiska inspektioner på byggplatser över hela landet.

Rollen är heltid och tillsvidare och placerad på Axfoods huvudkontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.

sökord: byggprojektledare, byggjuridik, byggnormer

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär ansvar för ombyggnationer, tillbyggen och förnyelser. Du ser till att Axfood får det som parterna kommit överens om, du löser problem och fungerar som rådgivande och ibland som förhandlare. Din motpart är alltid fastighetsägaren vilket innebär att det är din uppgift att få denna att driva ärenden mot entreprenören. Du befinner dig ofta ute på byggsajten och rapporterar alla ärenden i Axfoods system. Vi söker dig som kan översätta det färdiga avtalet till korrekt byggnation för alla parter.

Erfarenhet
Du som söker har arbetat med liknade arbetsuppgifter. Vi tror att du kan ha en bakgrund som fastighetsförvaltare, projektledare inom kommersiella fastigheter, teknisk förvaltare eller liknade roller på entreprenörssidan. Du har bred byggkunskap och är uppdaterad gällande byggnormer odyl, du förstår byggjuridik i praktiken och är van i en roll som kräver många externa kontakter.
Som person söker vi dig som är strukturerad, van att jobba digitalt och som trivs i självgående roll. Den här positionen kräver att du är van att fatta beslut, driva på ärenden och följa upp. Rollen kräver kunskaper goda svenska och eftersom du far land och rike kring måste du ha körkort.
Om Axfood
Välkommen till Axfood!

Vi bedriver handel med dagligvaror inom detalj- och partihandeln i Sverige. Detaljhandeln drivs genom de egenägda kedjorna Willys och Hemköp, där antalet egenägda butiker uppgår till 252. Partihandeln drivs genom Axfood Sverige och Axfood Närlivs. Axfood har cirka 20 procents marknadsandel av dagligvaruhandeln i Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista.

Vi tror på våra medarbetare och tar vara på deras drivkraft och motivation till att utvecklas. Vi ger alla våra medarbetare möjligheter att växa tillsammans med oss både med hjälp av vårt egna utbildningscentrum Axfoodakademien och genom olika projekt och aktiviteter. Delar du vår passion för mat och människor? Läs mer om oss på www.axfood.se/jobb.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version