merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Driven DBA till Infobric

DBA – HANTERA SYSTEM SOM GÖR BYGGBRANSCHEN SMARTARE

Visst vore det häftigt att hantera ett system som ökar säkerheten och minskar antalet olyckor på byggarbetsplatser i Sverige och övriga Europa! Att få driva en tjänst som används på några av de största byggarbetsplatserna i bland annat London, Oslo och Stockholm. Nu har du chansen att kliva på och dela den här resan med Infobric i Jönköping – ett expansivt företag med en lysande framtid!

Om kundföretaget

Infobric är ett produktföretag inom IT och elektronik som förser byggbranschen med lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser, med internettjänsten Infobric Ease som kärnan i erbjudandet. Genom åren har vi vunnit flera priser för våra innovativa produkter och är bland de snabbast växande teknikbolagen i Sverige. Vi är marknadsledande i vår nisch med många av Europas största byggföretag bland våra kunder och har en central roll på fler än 12 000 byggarbetsplatser, där tiotusentals elektronikenheter kommunicerar med det centrala systemet och interagerar med hundratusentals människor dagligen. Infobric grundades 2004 i Jönköping och här finns huvudkontor med produktutveckling, sälj, marknad, ekonomi och kundtjänst. Säljkontor finns på flera håll i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Vi är 80-talet medarbetare och omsatte 176 miljoner kronor förra året.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en kollega som lever och andas databaser och hur man sköter om dem.

Indexering, optimering, prestandaanalys, mätning och övervakning är ledord. Du ska gärna ha god insyn i och stor vana av att analysera queryplans, optimera index och analysera resursutnyttjande.
Du får arbeta med transaktionsintensiva och stora databaser kopplade till realtidssystem. Infobric är Microsoft-partner och arbetar molnmedvetet.

Vi står inför en större uppgradering av vår databasmiljö och du kommer vara djupt involverad i den processen. Du analyserar, kommer med idéer och utför.

Din profil

Du har en relevant utbildningsbakgrund och har jobbat med databaser i flera år. Du har erfarenhet av att arbeta nära utvecklingsteam. Goda kunskaper om Microsoft SQL Server är en förutsättning. Det är en klar fördel om du är bra på underliggande arkitektur.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från några av följande tekniker:

• Azure SQL
• T-SQL
• Entity Framework
• Distribuerade system

Vi förväntar oss att du är en analytisk och kommunikativ lagspelare, som kan kliva fram och fatta egna beslut. Goda kunskaper i svenska är en fördel, engelska är ett krav.

Tillsvidareanställning på Infobric i Jönköping, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

För denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så vi tar gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se. I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med OnepartnerGroup. För mer information kring tjänsten kontakta Mikael Rydholm, 036-440 90 18 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version