merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Rektor Uppvidinge kommun

Uppvidinge kommun är kommunens största arbetsgivare med cirka 800 anställda. I våra verksamheter jobbar vi efter värdeorden mod, tolerans och kreativitet. Vi vill att våra anställda ska känna stor delaktighet och att det ska finnas utrymme för kreativitet, flexibilitet och utveckling. Dina idéer är betydelsefulla. Hos oss har du möjlighet att verkligen göra skillnad för kommunens invånare.

Att våra anställda känner arbetsglädje och har god hälsa är viktigt för oss. Därför satsar vi på hälsofrämjande insatser.

Välkommen med din ansökan och välkommen till en kommun med ett blomstrande näringsliv, ett rikt föreningsliv och närhet till naturen!

Vi söker rektor till Åsedaskolan 7-9. Vi söker dig som stimuleras av den utmaning som rektorsuppdrag utgör. Som rektor gillar du att arbeta med människor och drivs av att skapa ännu bättre förutsättningar/möjligheter för elever, personal och det omgivande samhället. Du är en person som tillsammans med kolleger, ledning och medarbetare vill utveckla verksamheten mot ännu högre måluppfyllelse.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du är målinriktad, kan driva utvecklings- och kvalitetsarbete. Samtidigt är du lyhörd, trygg och empatisk. Vi förväntar oss att du är en tydlig arbetsgivarföreträdare och en ambassadör för enheten.
I rektorsuppdraget ingår ansvar för ekonomi, resultat och personal. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och är underställd förvaltningschefen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- har relevant pedagogisk högskoleutbildning och rektorsutbildning
- har erfarenhet av att arbeta som rektor
- vågar vara ledare och tydlig förebild, samt kan lyssna till människor du samarbetar med
- har förmåga att skapa vi-känsla och motivation
- har god kommunikativ och analytiska förmåga
- har initiativförmåga och förmåga att se helheter
- kan arbeta såväl självständigt som i grupp samt ha ett processinriktat arbetssätt

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Uppvidinge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Uppvidinge kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version