merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kundrådgivare till Swedbank

Kundrådgivare till Swedbank
Vill du utvecklas i ett nytt team på en av Sveriges största banker? Med sikte på nya lokaler i Sundbyberg i slutet av 2018 sitter banken idag på Stora Essingen i Stockholm. Här söker vi nu dig med intresse för kunder, ekonomi och service. För att bli aktuell i rollen så känner du dig trygg i både svenska och engelska och du har som lägst en gymnasieexamen i bagaget. Låter det som något för dig? Då har vi en såväl spännande som meriterande öppning i början av 2018. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsgivare: Randstad Solutions AB

Ort: Stockholm, Storta Essingen

Omfattning: Heltid, schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.
Öppettider 06-45 -23.15.


Uppdraget startar i februari och är en provanställning på sex månader via Randstad med möjlighet för övergång till Swedbank efter avslutat uppdrag.

Arbetsbeskrivning

Swedbanks största fokus är kundnöjdhet och mervärde vilket kommer prägla hela din arbetsdag. Dina arbetsuppgifter innebär att till största del ta emot inkommande samtal från befintliga kunder och hjälpa dem i olika ärenden samt erbjuda bankens produkter. Du erbjuds en anställning hos Randstad med möjlighet till vidare anställning hos vår kund under förutsättning att ni delar värderingar och arbetar väl med varandra. Uppdraget startar i februari och under dina första veckor ges du gedigen utbildning för rätt förutsättningar att bli framgångsrik i din roll.Hos Swedbank erbjuds du ett utvecklande arbete i en bransch som just nu genomgår spännande förändringar i sättet att kommunicera med sina kunder. Arbetsplatsen präglas av en stark sammanhållning, hög servicenivå och ett öppet arbetsklimat. Här ges rätt person möjlighet att bygga vidare på sin talang genom goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, krav på godkänt i kärnämnena svenska, engelska och matematik.

Det är ett plus (men inte krav) med högskoleutbildning inom ekonomi.

Datorvana och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

En god förståelse och ett intresse för ekonomi.

Det är plus (men inte krav) om du tidigare arbetat med service och försäljning till exempel i kundtjänst, restaurang och/eller butik.

Meriterande (men inte krav) är om du innehar en Swedsec-licens.

I dig söker vi någon som är hjälpsam, trivs med service och tar såväl ansvar som egna initiativ. Du får energi av kunder men också när ditt team kommer i mål och når resultat i kundnöjdhet och försäljning. Visst vill du utvecklas vidare i banken och därför ser vi gärna att du är nyfiken, framåt och intresserad. Är du dessutom en given lagspelare, glad och entusiastisk? Då kommer du att trivas i vårt nya team!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad som arbetsgivare

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-12-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jeanette Grydz | jeanette.grydz@randstad.se | Amy Tubtim Gudjonsson amy.gudjonsson@randstad.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version