merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

OV-tjänst natt till hotell i Stockholm

En ordningsvakt arbetar på offentliga platser där många människor är i rörelse. Därför är det viktigt att vara stresstålig och ha hög social kompetens. Ordningsvaktens arbete skiljer sig från väktarens eftersom ordningsvakten har större rätt att ingripa vid ordningsstörande. Han/hon har rätt att avlägsna, omhändertaga och gripa. För att få arbeta som ordningsvakt krävs en speciell ordningsvaktsutbildning samt ordningsvaktsförordnande.

Arbetstider: 7-7 schema, söndag/måndag kl 21:00-06:00, tisdag-lördag kl 19:00-06:00

Tjänsteställe: Stockholm city

Varaktighet: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Du är utbildad ordningsvakt samt väktare med erfarenhet av serviceyrket. Du är bra på att hantera datorsystem samt lösningsorienterad när det kommer till problem som kan uppstå på ett hotell. Du arbetar diskret samt förebyggande med säkerheten. Du har hanterat larmsystem och är allmänt villig att hjälpa till med diverse arbetsuppgifter som kan dyka upp under ett pass. Du är en social person som har lätt att ta kontakt med besökare och kunder.

Arbetsuppgifter: Du skall upprätthålla den allmänna ordningen på plats med ett förebyggande samt lugnt förhållningssätt till de situationer som kan uppstå. Du kommer också lära dig att hantera bokningssystemet då du skall vara receptionisterna behjälplig med detta. I tjänsten ingår också SBA-kontroll, rondering, larmhantering och i övrigt vara behjälplig på bästa sätt i den mån utrymme finns.

Sök tjänsten via Hemsidan/Lediga tjänster - ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast 2017-12-21


Nokas är en ledande säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige och Danmark som levererar säkerhets- och kontanthanteringslösningar till kunder i hela Norden. Som totalleverantör omfattar erbjudandet allt från säkerhetstjänster och tekniska säkerhetslösningar till industri- och säkerhetsbevakning samt värde- och kontanthantering.

I koncernen arbetar 9 000 medarbetare inom tre divisioner: Cash Handling, Security och Systems.

Nokas vision ”Europas ledande totalleverantör av säkerhet för människor och värden”, är drivkraften bakom alla företagets funktioner, tjänster och produkter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version