merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tingsryds kommun söker Måltidschef

Tingsryds kommun har som uppdrag att skapa en bra vardag för kommunens invånare, besökare och företagare. Vi som arbetar inom kommunen gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi ansvarar för att barn lär sig läsa och skriva och att människor får en god och trygg omsorg. Vi arbetar också med att skapa förutsättningar för att det byggs hus, att vi har bra vägar, rent vatten och en fin miljö. Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

Vi på Tingsryds kommun strävar efter att ha medarbetare som trivs och utvecklas i sitt arbete. Vi är en mindre kommun med korta beslutsvägar med större möjlighet för medarbetarna att påverka sin arbetssituation.

Vill du ha ett jobb där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

ARBETSUPPGIFTER
Inom Måltidsverksamheten i Tingsryds kommun finns idag åtta tillagningskök och fyra mottagningskök. Måltidsverksamheten arbetar på uppdrag från kommunens olika verksamheter såsom skolor, förskolor och äldreboenden. Detta innebär att du som Måltidschef kommer ha mycket kontakt med beställare och i viss mån med den politiska organisationen, därav måste du vara drivande och serviceinriktad.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för kommunens Måltidsverksamhet med ansvar för verksamhetsutveckling, personal, budget, upphandling samt arbetsmiljö. I arbetet ingår också att kvalitetssäkra näringsriktiga måltider samt skapa goda måltidsmiljöer. Det är meriterande om du har kunskaper i något kostdataprogram, i kommunen använder vi oss av kostdataprogrammet Mashie. Som Måltidschef är du direkt underställd den Tekniska chefen på Kommunledningsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kostekonom eller har motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete som chef med personal- och budgetansvar inom liknande verksamhet, gärna i en politisk styrd organisation är meriterande. Du ska ha förmåga att leda, inspirera och motivera medarbetare och genom det skapa möjligheter till utveckling och en grund för delaktighet och engagemang. Du är drivande i att utveckla en modern och professionell måltidsverksamhet och vara väl förtrogen med de lagar som styr verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att hållas 8/1 och 9/1. Ange i ansökan vilken dag som passar dig bäst.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Tingsryds kommun arbetar aktivt för en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Vi förespråkar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version