merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kurator till Onkologikliniken

En av våra medarbetare går i pension och vi söker nu en ny medarbetare till vårt glada gäng. Vi är en personalgrupp som månar om varandra och våra patienter och vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och bra stämning. Det kanske är dig vi söker?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


 

Arbetsuppgifter

Som kurator kommer du i huvudsak samtala med patienter och anhöriga samt ha familjesamtal. Tjänsten har palliativ inriktning och i rollen ingår även att serva alla klinikens andra enheter såsom mottagning, strålbehandling, dagvård och slutenvård. Arbetet kommer att ske både självständigt och i tvärprofessionellt samarbete med andra medarbetare.   


Om arbetsplatsen

Onkologikliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet i Västerås som tar hand om patienter med tumörsjukdomar och erbjuder dem kurativ och palliativ behandling och omvårdnad. Kliniken består av en vårdavdelning, en strålbehandlingsavdelning, en dagvårdsavdelning, en mottagning och enheten för palliativ vård med både avancerad hemsjukvård och slutenvård.

Kliniken består idag av 180 medarbetare och vården bygger på en helhetssyn av människan vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer.


Kvalifikationer

Du som söker har socionomexamen och det är meriterande om du har utbildning i steg 1. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet inom onkologi. Som person är det viktigt att du är trygg och stabil i dig själv då du kommer att arbeta med svåra frågor som berör livets slutskede. Du är intresserad av människan bakom sjukdomen och kan sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor. I ditt arbete har du förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra där du har en positiv attityd till arbetet och tar upp kritik i rätt sammanhang. Du har en inkluderande människosyn och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid eller deltid enligt övenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 7 januari 2018

 


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version