merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Personalstrateg

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Gagnefs kommun söker en kunnig och engagerad personalstrateg som vill arbeta med fokus på lokal lönebildning och anställningsvillkor.

I Gagnefs kommun arbetar ca 820 tillsvidareanställda medarbetare med Sveriges viktigaste jobb. Personalavdelningen är en central stabsfunktion inom kommunen och innefattar HR, lön och Bemanningscentrum. Genom ett coachande förhållningssätt stöttas kommunens verksamheter och chefer inom hela arbetsgivarområdet. Personalavdelningen ansvarar även för att det finns övergripande rutiner och riktlinjer inom området samt fungerande processer inom löneadministration och vikariehantering.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten har huvudsakligt strategiskt fokusområde inom lokal lönebildning och anställningsvillkor, och förväntas även bidra inom övriga fokusområden i nära samverkan med kollegor. Som personalstrateg stödjer du även kommunens chefer och arbetsledare inom hela arbetsgivarområdet. Vi arbetar utifrån kontaktområden, för ett nära samarbete mellan chef och personalavdelning. Arbetsuppgifterna är därför både strategiska, generella och operativa utifrån ett konsultativt förhållningssätt.

Arbetsområdet är mycket brett och innefattar allt från tolkning av avtal, förhandlingar, arbetsrättsfrågor, löneöversyn och lönefrågor, arbetsmiljö, hälsa och rehabilitering.
I arbetet ingår även att utbilda chefer inom HR-området.

Kvalifikationer:
Du har högskoleutbildning inom HR-området eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Du har erfarenhet och har arbetat med HR-frågor tidigare. Meriterande med erfarenhet som genererat kunskap om lokal lönebildning, löneöversyn, lönekartläggning och våra centrala kollektivavtal.

Du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har datafärdigheter relevanta för befattningen. Du kan arbeta konsultativt, driva strategiska frågor och samtidigt hantera det operativa arbetet. Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i nära samverkan med andra, har självinsikt och är trygg i dig själv.Du har god analytisk förmåga, samarbetsförmåga och empati. Det är viktigt att du förstår de kulturella koderna och har ett gott bemötande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är tillsvidare 100%, med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på: http://www.rekryteringslots.se/medflyttare/medflyttarservice__8

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version