merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Inlösningstekniker som ger bästa service när bilen har givit upp

Tycker du om att prata med människor och har ett intresse för fordon? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Dina Försäkringar
Vi är tolv försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar.

Vi finns på nära 50 platser i landet, från Lund i söder till Piteå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs mer på www.dina.se 

Dina Försäkring AB som arbetsplats
Vi är drygt 150 medarbetare som arbetar på service- och försäkringsbolaget Dina Försäkring AB. Här har vi ett öppet klimat där vi bejakar initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande. Till vårt motorskadeteam, bestående av stöttande tekniker/skadereglerare från norr till syd, söker vi nu en engagerad inlösningstekniker.

Beskrivning av tjänsten och av dig som person
Du kommer ansvara för att vår inlösenfunktion blir lyckad. Det innebär att du hjälper kunder i hela landet med att få snabb ersättning för privata motorfordon som stulits eller inte går att reparera. I arbetet kommer du ha många kontakter med våra kunder via mejl och telefon och vi ser gärna att du vid arbetstoppar kan hjälpa verkstäder genom att bedöma och svara på kalkyler för våra kunders reparationer.

Vem är du?
Som person ser vi att du är orädd, social och flexibel. Du är självständig, har lätt för att samarbeta och gillar att ha daglig kontakt med kunder. Under arbetstoppar har du förmågan att arbeta strukturerat genom att fokusera och prioritera. Till dina styrkor hör din positiva inställning och din ambition att göra ett bra jobb genom att vara trevlig, analytisk och lösningsorienterad. Genom en högklassig service och ett gott omdöme ser du till att skapa nöjda kunder! För att vara lyckosam i rollen ser vi att du bör ha en gymnasial utbildning eller motsvarande samt att du har en god fordonskunskap. Du har tidigare erfarenhet från försäljning alternativt från fordons-, eller försäkringsbranschen. Du har även god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då våra värdeord är Nära, Nytänkande och Engagerade ser vi gärna att du är öppen för att breddas i din yrkesroll och villig att anta nya utmaningar.

Tjänsten är placerad på något av våra motorskadekontor i landet (Piteå, Bollnäs, Borgholm, Jönköping, Göteborg, Lund).

Kontakt
Tycker du att det här låter intressant? Har du kanske fler frågor om tjänsten, då är du varmt välkommen att kontakta Michael Tagel, telefon 08-518 03 831. Facklig representant för FTF är Sammy Bergman, telefon 08-518 037 95.


Ansökan
Vi jobbar med ett löpande urval. Skicka därför in CV och personligt brev så snart som möjligt, men absolut senast den 7 januari 2018 via ansökningsknappen här nedan. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till mångfald inom vår federation.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version