merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Gryning Vård söker upphandlare

Gryning ägs av kommunerna i Västra Götaland och erbjuder bland annat HVB- och öppenvård för barn, ungdomar och familjer, jour- och familjehem, missbruksvård, lägenheter med stöd, boende för ensamkommande barn och ungdomar, insatser mot hedersrelaterat våld och förtryck samt LSS-boende.

Gryning är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 engagerade medarbetare som gör skillnad varje dag för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss.

Nu söker vi en erfaren upphandlare som vill vara en del i vår fortsatta utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Som upphandlare ansvarar du för Grynings upphandlingar och inköp utifrån verksamhetens behov. Arbetet består av att genomföra och driva upphandlingar- och inköpsprojekt, avtalsadministration, ge stöd och råd vid upphandlings och avropsfrågor samt medverka och stötta verksamheterna vid avtalsuppföljning. Som upphandlare hos oss förväntas du självständigt planera och genomföra upphandlingar, följa upp pågående avtal samt stödja verksamheterna i deras inköp. I arbetsuppgifterna ingår även kvalitetssäkra våra egna förfrågningar, hålla internutbildningar, delta i nätverk, hantera ärenden samt administrativt arbete.
Du har en nära dialog med chefer och leverantörer. Du arbetar proaktivt och bidrar med dina idéer och förslag, samt att du också följer upp upphandlingsarbetet, leverantörerna och våra egna anbud.

I rollen som upphandlare kommer du att få vara med och forma och påverka verksamhetens utveckling då Gryning just nu är inne i en spännande utvecklingsfas med upphandling och inköp.

Du kommer att tillhöra fastighetsfunktionen och rapportera till fastighetsansvarig. Vid behov kommer du även att ha andra uppgifter som finns inom funktionen eller inom bolaget. Din placering kommer att vara vid Grynings bolagskontor, beläget i Härlanda park.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller YH-utbildning och flera års erfarenhet av att arbeta med upphandlingar, gärna i kommunal verksamhet eller i en politisk styrd organisation. Har du erfarenhet av entreprenadupphandling liksom erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande.
Du har goda kunskaper i LOU, är en van IT-användare och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och är självgående, initiativrik och drivande i upphandlingsprocessen. Du trivs i en föränderlig miljö, utmanas av komplexa frågeställningar och förmår arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är specialist inom ditt område och agerar gärna bollplank då du har en förmåga att se helheten och konsekvenserna av ditt och andras arbete. Det är också viktigt att du kan prioritera mellan arbetsuppgifter och arbeta strukturerat. Som person är du lyhörd, ödmjuk, modig och kommunikativ. Då tjänsten innebär resor är körkort ett krav.


ÖVRIGT
Mångfald
För oss i Gryning är det viktigt med mångfald. Vi ser gärna olika utbildning- och erfarenhetsbakgrund hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version