merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Tekniker inom Fire Safety & Security till Siemens

Job Title: Tekniker inom Fire Safety & Security
Ref: 276820
Placering: Norrköping/Linköping
Organisation: Siemens AB, Building Technologies

Vill du bidra till att göra världen lite bättre?
Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Tekniker sökes till Building Technologies, Fire Safety & Security, Siemens AB.

Vi står inför ett innovativt förändringsarbete i verksamheten där du kommer att få vara med och förändra säkerhetsbranschen. Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag i framkanten av grön teknik.

Dina arbetsuppgifter?

- Ansvara för driftsättning, löpande avtalsservice och akutservice av våra system hos Siemens kunder inom regionen.
- Genomföra felsökningar och provningar på både säkerhetssystem, konventionella och adresserbara brandlarmsystem.
- Du är Siemens ansikte utåt och arbetar i nära relation till våra kunder inom regionen. Du förväntas utveckla och underhålla kundrelationen genom att föreslå lösningar och förbättringar utifrån kundernas behov samt genomföra handhavandeutbildning för dessa.
- Tjänsten innefattar dagliga resor till Siemens kunder i närregionen.

Din profil?

- Du har en teknisk bakgrund genom utbildning inom el/teleteknik samt genom tekniskt arbete under flera års tid.
- Du drivs av ditt tekniska intresse och att arbeta kundfokuserat, där kunden kommer i första hand.
- Du motiveras av att vara med och påverka både Siemens och kundens verksamhet samt skapa såväl goda relationer som affärer, vilket är avgörande för att lyckas i rollen som Tekniker.
-Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper och tidigare kunskap inom programmering är ett plus.
-Körkort är ett krav.
- Som person är du ansvarstagande, initiativrik och har en god samarbetsförmåga. Du arbetar utifrån ett kundfokus och agerar med en god servicekänsla.
- Du trivs med att arbeta självständigt och är en problemlösare med god marknadskännedom

Vad kan Siemens erbjuda mig?
Du blir del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor.

Vår verksamhet har en fantastisk bredd. Därför finns det också möjligheter att inte bara byta jobb, utan till och med bransch, inom vår verksamhet.

Vi har en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar.

Vad mer behöver jag veta?
Inom Fire Safety & Security arbetar vi med försäljning, projektering/projektledning, driftsättning, service och underhåll av brand- och säkerhetsanläggningar. De produktgrupper vi arbetar med är brandlarm, utrymningslarm, gassläcksystem, inbrottslarm, passerkontroll och CCTV.

Siemens är världens ledande leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Vi är din partner och erbjuder stöd och kunskap hela vägen från att identifiera behov till skräddarsydda lösningar. Vårt mål är att öka din lönsamhet genom förbättringar i inomhusmiljö, energieffektivitet och säkerhet.

Om Siemens:
Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. Vi är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Arenastaden, Solna. Våra kärnvärden som gör oss unika - Responsible, Excellent och Innovative - är inte nya; de har varit våra ledstjärnor i våra bästa beslut under alla dessa år. Läs mer på www.siemens.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version