merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör till rektorsområde Töllsjö/Olsfors

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner och ligger naturskönt mellan Göteborg och Borås. Vi har bra kommunal service och goda pendlingsmöjligheter. Kommunen står inför flera spännande utmaningar i takt med att kommunen växer och efterfrågan på kommunala tjänster ökar.

Inom bildnings- och omsorgsförvaltningen finns förskoleverksamhet, förskoleklass och grundskola med integrerad särskola fördelad på en F-6-enhet med 450 elever, ett högstadium med 340 elever i centralorten Bollebygd samt två små skolor med mellan 130-160 elever vardera i Töllsjö respektive Olsfors.

Nu söker vi en administratör för rektorsområde Töllsjö och Olsfors.

Töllsjöskolan är en liten skolenhet som har naturen inpå knutarna. Skolan ligger 25 km utanför centralorten Bollebygd i riktning mot Alingsås. Skolan har 128 elever från förskoleklassen upp till årskurs 6.

Örelundskolan som ligger i Olsfors ca 9 km utanför centralorten Bollebygd har 155 elever från förskoleklass till årskurs 6.

ARBETSUPPGIFTER
Som administratör inom skolverksamheten ansvarar du för administration av elevregister, frånvaroregistrering, vikarieanskaffning, inköp, posthantering, fakturakontering, diarieföring, arkivhantering, telefon samt att ta emot besökare.

Du arbetar tätt ihop med Töllsjö och Örelundskolans rektor och samarbetar även med administratörer inom övrig skolverksamhet i kommunen.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har administrativ utbildning eller annan kunskap som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du måste ha goda datakunskaper, vara en god organisatör, ha en god strukturell förmåga, samt ha lätt för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt.

Du behöver även vara bra på att självständigt hitta lösningar på situationer som uppstår samt ta initiativ till förbättringar och effektiviseringar inom det egna arbetsområdet samt ha en förståelse för att du är en "del i helheten".

Du är positiv, flexibel, stresstålig, prestigelös och ordningsam. Du förväntas kunna planera och organisera din arbetsdag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har erfarenhet av liknande arbete. Du ska tidigare ha arbetat med administrativa system.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version