merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Butikssäljare (erfaren) - Sommarboden Höllviken

ÄR DU ERFAREN BUTIKSSÄLJARE?

Sommarboden (sedan 1929) ligger i hjärtat av Höllviken och är den kompletta butiken för utemöbler, inredning, leksaker, grillar och badkläder. Butiken är öppen året runt och bedriver också e-handel.

Vi förstärker organisationen och behöver bli fler som ser till att kundernas upplevelse här blir positiv, inspirerande och att vi har hög service hela vägen. Därför välkomnar dig som är erfaren Butikssäljare.

I denna roll arbetar du brett med flera varugrupper och är orädd för att greppa en bredd.
Du har redan arbetat i butik eller säljfunktion och vet vad som förväntas i dagliga arbetet i en butik och du ser självständigt butikens och kundens behov.
Vidare vet du vad god service handlar om och är tydlig i ditt arbetssätt att kunden är i högsta fokus i alla lägen och du vet vad som gäller när det kommer till att serva bra.

Vidare är du datorvan och navigerar obehindrat i system och kan t ex självständigt söka din information och lär dig lätt. Vi ser att du har minst 5 års vana som säljare helst från branschen men är drivet och säljtekniken rätt kan du lära dig nya produkter.
Du förväntas vara förberedd att sätta dig väl in vårt sortiment. Arbetet blir stundtals i högt tempo och det hanterar du väl med ett inre lugn. Det är därför viktigt att du utstrålar god energi och arbetar fysiskt obehindrat. Arbete förekommer veckans alla dagar och minst varannan helg.
På grund av säsongsvariationer är det större behov av din insats högsäsong och du är då beredd att arbeta när stunden kräver det.

Ansök med personligt brev där du beskriver vad du tror gör JUST DIG rätt för tjänsten på SOMMARBODEN samt CV via denna tjänst (youcruit).
Omgående tillträde. 80-100 %.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version