merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lokalvårdare på heltid till Landskrona

Ultra Clean söker en lokalvårdare till Landskrona.

Ultra Clean är ett modernt städbolag som tillhandahåller städtjänster till privatpersoner, företag och kommunal verksamhet. Bolaget har gjort sig känt dels för sin goda städteknik samt sitt stora yrkeskunnande.
Ultra Clean Akademi HR AB sitter i moderna lokaler i området Gullvik vid Ystadsvägen. Bolaget präglas av korta beslutsvägar och värnar om sin personal genom bra kommunikation, kompetensutveckling och goda anställningsvillkor.
Vi eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Bor du i Landskronaområdet, har körkort och brinner för lokalvård? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi medarbetare som vill arbeta som lokalvårdare hos våra kunder runt om i Landskrona.
Som lokalvårdare arbetar du främst med trappstädning och har det dagliga ansvaret av kontroll och rengöring.

För att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt kommer vi även att erbjuda utbildning inom det städområde du arbetar samt Ultra Clean Akademi HR AB:s internutbildning.

Du som söker ska vara självgående, serviceminded, tala och skriva svenska obehindrat. Det är meriterande om du tidigare arbetat som lokalvårdare eller om du är utbildad i INSTA 800, SRY eller har någon golvvårdsutbildning.

Körkort är ett krav, tillgång till egen bil är inget krav men en fördel.

Tjänstgöringsgraden är 100% och förlagd på dagtid, vardagar.
Anställningsformen är visstidsanställning som löper rullande med 6 månaders intervaller.

Planerat tillträde är 15/1 2018 och vi söker 5 lokalvårdare.
Urval kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag.

Ultra Clean är medlem i Svenskt Näringsliv och våra anställda omfattas av kollektivavtal med Almega, Fastighetsanställdas förbund och Kommunal. Våra anställda har tystnadsplikt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version