merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Systemförvaltare

Löneenheten

Arbetsplatsbeskrivning
Löneservice finns på kommunens centrala HR-avdelning och ansvarar för handläggning och utbetalning av lön och arvoden till kommunens medarbetare, uppdragstagare och förtroendevalda. Enheten hanterar ca 17 000 utbetalningar per månad.

Vi är 35 personer som arbetar med lönerelaterade frågor, systemförvaltning, pensionsfrågor och support. Vi stödjer och servar chefer och medarbetare i Jönköpings kommun samt kommunens bolag. Arbetsplatsen kännetecknas av engagerade medarbetare som arbetar med att tillhandahålla effektiva och användarvänliga systemstöd med fokus på korrekt lön och pension till rätt medarbetare i avtalad tid.

Vi arbetar med personalsystemet Personec P.

Arbetsuppgifter
Som systemförvaltare på Löneservice ingår du i ett team på fem personer. Teamet ansvarar för att förvalta, underhålla och vidareutveckla vårt personalsystem Visma Personec P samt övriga system kopplade till det, t ex Time Care, Neptun, WinLas och Adato.

Arbetet är självständigt och innebär både operativt och strategiskt arbete. Du fångar upp och möter behov från användare samt samordnar förändringsaktiviteter och utvecklingsfrågor. Du arbetar med samtliga förvaltningar och kommunala bolag. Arbetet innebär också kontakter och samverkan med leverantörer och kommunens IT-avdelning.


Kompetenskrav
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot IT samt några års erfarenhet av personalsystem. Du har goda IT-kunskaper och intresse för IT-system. Erfarenhet av systemförvaltning är meriterande. Har du erfarenhet av Personic P så är det positivt.

Du arbetar systematiskt och strukturerat, har lätt för att samarbeta och är van att ta initiativ. Du har god analytisk och problemlösande förmåga, är flexibel samt har lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.

Upplysningar
Maria Idéhn, Förhandlingschef/Lönechef tfn. 036-10 59 07.
Agneta Krusing, Systemförvaltare tfn. 036-10 79 20.
Victoria Lindén, Vision tfn. 036-10 55 04.


Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version