merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Mekaniker till Mälarö Skydd

Mälarö Skydd söker förstärkning på verkstaden! Nu söker vi dig som vill bli en del av teamet!  
 
Som mekaniker hos Mälarö Skydd kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att ansvara för verkstaden och beställa reservdelar. Arbetet innebär även planering och mycket kontakt med kunder, exempelvis när du är i butiken eller hämtar och levererar maskiner. Många av jobben rör trädgårdsmaskiner, som exempelvis gräsklippare, motorsågar, trimrar, röjsågar och robotgräsklippare. Du kommer att installera, serva och reparera dessa.  
 
Vi söker dig som 
• Är intresserad av att bli en riktigt vass mekaniker, vi utbildar dig! 
• Har erfarenhet av trädgårdsmaskiner 
• Erfarenhet av bensinmotorer 2-takt och 4-takt 
• Fullständigt gymnasiebetyg 
• Körkort klass B 
 
Mälarö Skydd är ett serviceteam som har kul på jobbet och sätter sina kunder i fokus. Som person tror vi att du är glad, positiv och serviceinriktad. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom liknande område.  
Det är meriterande om du har motorsågskörkort.  
 
Vi erbjuder 
Mälarö Skydd är företaget som med en lokal prägel ger kunderna de produkter och den service som de själva skulle vilja ha. Mälarö Skydd står för en hög servicenivå, hög kvalitet på produkter och mycket god produktkännedom. I sortimentet ingår arbetskläder, skor för arbete och fritid, skyddsutrustning, städmaterial, profilkläder och profilartiklar, trädgårdsmaskiner och tillbehör och fritidskläder. Vi kommer att utbilda dig med kurser hos våra leverantörer som gör dig till en auktoriserad servicetekniker! 
 
 
Ansökningsprocessen  
I den här rekryteringen samarbetar Mälarö Skydd med Mälaröjobb som hanterar din ansökan och svarar på eventuella frågor om tjänsten. Sök tjänsten med bifogat cv snarast då vi har för avsikt att tillsätta tjänsten omgående.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
När du skickar in din ansökan ger du Mälaröjobb rätt att spara dina ansökningshandlingar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version