merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Grym timanställd kundservicemedarbetare!

Vill du bli en del av ett av Sveriges snabbast växande bolag med en grym kultur? Vi söker dig som är social och med enkelhet löser kundernas problem genom din suveräna personlighet. Är det du?

OM OSS
Kanske har du inte hört talas om Inteleon? Vi driver tjänsten SMS Park som är ett digitalt betalsätt för parkering, och tjänsten har använts av mer än 1,5 miljoner svenskar.Vi är ett ungt techbolag med en lyhörd och öppen kultur där alla åsikter är viktiga. Vi har många spännande idéer för framtiden och vi hoppas att du vill hänga med på resan.

Trots att vi föddes så sent som 2010 så år har vi hunnit med en hel del. Vi har sett vår kundservice gå från 5 - 20 anställda - på bara ett år. Hos kommer du få lära dig massvis av nya dialekter när du guidar våra kära kunder kring deras frågor. Vår kundservice är en viktig del inom företaget och det är vi som verkligen vet vad kunderna tycker.

Vi gillar att prata om våra priser, och har bland annat kommit på 15 plats av Great Place To Work under 2017. Vi har också fått utmärkelser som snabbväxande bolag av bland annat DI Gasell och Deloitte.

OM TJÄNSTEN
Vår kundservice ser vi som hjärtat i vår organisation och vårt ledord är personlig support. Ramar och riktlinjer i all ära men vi ser till att lägga mest energi på mötet med kunden och att på bästa sätt hitta en lösning. Vi skrotar enformiga och monotona manus och ser istället till att lämna positiva och personliga avtryck hos kunden. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att svara på inkommande samtal, därför är det en fördel om du är en äkta pratkvarn!

Då detta är en timanställning har du kanske en annan huvudsaklig syssla, som exempelvis studier. Vi vet att det kan vara svårt att få dagarna att gå ihop och att man därför behöver bra framförhållning. Vi har inget minimikrav på hur mycket du behöver arbeta under en vecka, utan detta är något som du och din närmsta chef kommer överens om. Du får i god tid i förväg veta vilka pass du ska jobba (ingen mer stress att bli inringd samma morgon!)

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Timanställning

Lön: Timlön + OB-tillägg

Arbetstid: Varierande mellan 8-20. Våra öppettider är vardagar: 8-20 och helger: 9-16.

Plats: Krokslätt i Mölndal

OM DIG
Vi söker dig som kan hantera många mail och får tangenterna att glöda. Med tungan rätt i mun uttrycker du dig väl både i tal som skrift. Ibland är tempot högt, och det är viktigt att kunna prioritera vad som behöver göras först och samtidigt behålla tålamodet.

Vi på Inteleon tror på mycket hjärta i det vi gör och söker främst rätt person mer än rätt CV. Med stort engagemang kommer du långt. Vi vill ha en härlig relation med våra kunder och ser därför att du är en social person som snabbt skapar kontakt. Vi tror också att du är en riktig människokännare och en teamplayer ut i fingerspetsarna. Att arbeta tillsammans är en självklarhet när vi t.ex. spelar rundpingis eller FIFA.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med support, administration eller sälj.

ANSÖKAN
Om du, precis som vi tycker detta låter som en spännande uppgift så rekommenderar vi dig att skicka in en ansökan idag. Urval sker löpande. Du kommer att bli en del av ett ungt och drivet gäng som alla arbetar mot samma mål - att digitalisera och förändra parkeringsbranschen.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version