merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Platsutvecklare Sjöstaden

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats.
Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet.
Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.Arbetsplatsen
Du är anställd i sekretariatet för projektet Kuststad 2025 som leds av en projektledare för projektet som helhet och med 4 delprojektledare som leder olika delprojekt såsom Sjöstaden och Ringvägen.

Projektet är underställt Kommundirektören och anställningen finns på kommunledningsförvaltningen.

Kuststad 2025 är det största stadsomvandlingsprojektet i Trelleborg genom tiderna. Hamnen flyttar och en ny stadsdel skall planeras på det gamla hamnområdet. Likaså planeras en ny östlig ringled och infart till hamnen.

Inom ramen för projektet samordnas arbetet inom ett antal förvaltningar och myndigheter.

Arbetsuppgifter
Din roll blir att tillsammans med delprojektledare för Sjöstaden och projektledaren för Kuststad 2025 samordna arbetet med Etapp 0 för Sjöstaden.

Detta innebär att tillsammans med olika aktörer utveckla området som är tillgängligt för allmänheten för olika aktiviteter och evenemang. Uppdraget är utåtriktat och kräver god kommunikativ förmåga, förmåga att samordna olika intressen, kreativitet och se utvecklingsmöjligheter, förhandling och upphandling, tekniskt kunnande och förståelse för ekonomiska realiteter.

I tjänsten ingår också att bistå delprojektledaren för Sjöstaden med allt som rör planeringen av det framtida Sjöstadsområdet.

Kvalifikationer
Du bör ha akademisk examen och några års erfarenhet inom områdena destinationsutveckling, fysisk planering, teknik/byggande. Som person är du utåtriktad, kreativ och samarbetsinriktad.

Arbetstid/varaktighet
Heltid, visstidsanställning 2 år.

Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Charlotte Lindström, projektledare Kuststad 2025, tel 0733-511381.

Fackliga kontakter: www.trelleborg.se/facket.

Sista ansökningsdag
2017-12-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval.Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version