merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Nyexad med intresse för spelbaserat lärande och grafisk design?

Högskolan Dalarna tillsammans med TENSTAR söker sig som arbeta med att utveckla den grafiska upplevelsen i TENSTARs utbildningsverktyg.

TENSTAR är ett företag som levererar simulatorbaserade utbildningsverktyg för entreprenadbranschen. TENSTAR hjälper framtida maskinförare att förbereda sig inför verkligheten genom att erbjuda en säker och trygg utbildningsplats som både är pedagogisk, kostnadseffektiv samt bra för miljön. För att nå bästa resultat använder sig TENSTAR av en mix av spelteknik och ingenjörsexpertis vilket utmynnar i pedagogiska övningar i realistiska miljöer. Du kommer att arbeta tillsammans med ett härligt, närvarande och prestigelöst gäng som är placerade på kontoret i centrala Falun. Se mer information om företaget via denna länk: www.tenstarsimulation.com. 

Projektet med TENSTAR genomförs inom ramen för Högskolans Dalarnas utvecklingsprojekt KTP. KTP – Knowledge Transfer Partnerships, är ett samverkansprojekt mellan akademi och näringsliv där vi nu söker nyutexaminerade akademikerna för utvecklingsarbeten på plats hos företag i Dalarna. Akademikern blir anställd av Högskolan Dalarna som KTP-projektledare och kan räkna med en tid fullspäckad av möjligheter för att utveckla innovativa idéer för tillväxt hos företaget. Läs gärna mer om projektet på www.du.se/ktp. Efter avslutat projekt finns goda chanser för en fortsatt anställning hos företaget.

Anställningen är en visstidsanställning som beräknas pågå ca 10 månader, fram till 2018-12-31, 100 %, med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse. Anställningen sker vid Högskolan Dalarna men arbetet utförs på TENSTAR i Falun.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara med och ta fram långsiktiga förbättringsåtgärder som anpassar utbildningsverktyget för framtida utmaningar. Det finns i dagsläget en KTP-projektledare på plats som vi nu vill komplettera med en KTP-projektledare mot det grafiska gränssnittet. Du kommer tillsammans med din KTP-kollega arbeta med att utvärdera upplevelsen av produkten utifrån ett användarperspektiv.Ni använder sedan materialet för att föreslå möjliga utvecklingsvägar samt skapa ett koncept för hur man som kund kan använda produkten. Dina exakta arbetsuppgifter kommer du tillsammans med företaget samt handledare att arbeta fram i början av projektet när den slutgiltiga projektplanen skrivs.

Kvalifikationer
Som person är du rik på idéer, har en vilja att förbättra och har lätt för att prata med olika typer av människor. Du kan uttrycka dig i bild och skrift för att föra vidare dina idéer.

För denna anställning krävs att du är nyutexaminerad (de två senaste åren) inom grafisk teknologi, informatik och teknisk design eller liknande utbildningsområde.

Du behärskar både svenska och engelska och då besök hos kunder kan förekomma krävs det att du har körkort B.

Vi tror också att du har ett intresse för utveckling kopplat till användning av dator eller mobil.

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Övrigt
Marknadsmässig lön, individuell lönesättning tillämpas. Högskolan Dalarna verkar för en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

KTP genomförs i samverkan mellan Högskolan i Gävle och Högskolan Dalarna och medfinansieras av EU, Region Gävleborg, Region Dalarna och medverkande företag. Med sina sammantaget 1500 lärare/forskare och över 30 000 studenter utgör högskolorna en strategisk resurs för regionens utveckling. Läs mer på www.du.se/ktp

Ansökningshandlingar
Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev som beskriver varför just du är lämplig för tjänsten, samt uppgift om referens.

Sista ansökningsdag
Du ansöker via vår webbplats senast 2018-01-07. Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version