merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

HR-specialist

Karlskrona kommun är Blekinges största arbetsgivare, med drygt 5000 anställda. Kommunens verksamhet är uppdelad i nio förvaltningar och en av dessa är kommunledningsförvaltningen där kommunens samtliga HR-resurser är samlade.  
 
Kommunledningsförvaltningen
söker vik HR-specialist  
 
Välkommen som vikarie till ett härligt gäng med 14 HR-specialister och en rehab samordnare.  
 
ARBETSUPPGIFTER  
Hos oss kommer dina pedagogiska och konsultativa förmågor att utmanas. Du kommer att möta varierande och sammansatta HR-frågeställningar från kommunens chefer och verksamheter. Frågeställningarna kan vara inom områdena arbetsrätt, bemanning/rekrytering/omställning, samverkan/arbetsmiljö inkl. rehabilitering och lönesättning/löneöversyn. Stödet i uppdragen kommer du känna i arbetsgruppen och att vi använder varandras kompetens.  
 
Förutom att stödja våra chefer i dagliga HR relaterade frågor, kommer du att arbeta med strategiska uppdrag som berör hela HR-området samt driva HR frågor med syfte att stärka kvalitet och måluppfyllelse i verksamheten.  
 
Du kommer att arbeta i nära samverkan med HR-avdelningen, verksamhetens chefer och/eller fackliga samarbetspartners för att utveckla HR- frågor på olika nivåer i organisationen, såväl kommun- och förvaltningsövergripande som verksamhetsspecifika – allt med syfte att stärka kvalitet och måluppfyllelse i verksamheten.  
 
Eftersom vi tillsammans arbetar i olika grupper, så kommer din kompetens tas tillvara och utvecklas inom specifika HR-områden såsom kompetensutveckling, arbetsmiljö och arbetsrätt.  
 
KVALIFIKATIONER  
Du har examen från Personalvetarprogrammet eller annan högskoleutbildning med HR/Personal-inriktning och arbetsrätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av HR-arbete, enligt ovan nämnda ämnesområden. Har du dessutom erfarenhet av HR-arbete inom kommun-/landstingssektorn och kunskap om gällande kollektivavtal är det en merit.  
 
Som person är du trygg, stabil och prestigelös i din yrkesroll. Du har initiativförmåga, verkar genom ett konsultativt förhållningssätt, har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och förmåga att hantera uppkomna situationer utifrån ett gemensamt arbetsgivarperspektiv. En förutsättning för att fungera i uppdraget är att du trivs att arbeta såväl enskilt som i team och kommunicerar på ett sakligt sätt. Dessutom förväntas du att göra avvägningar och prioriteringar samt använda våra IT-stöd som en del i ditt dagliga arbete. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter, friskvård, flexibel arbetstid och stort eget ansvar.  
 
Körkort erfordras.  
 
OM ANSTÄLLNINGEN  
Tidsbegränsad anställning, 2018-04-01 - 2019-08-31, 100 %, och ev. möjlighet till förlängning  
 
KONTAKTPERSONER  
Christina Mårdhed, chef för HR-enheten, tel 0455-30 42 62  
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE  
Marie Petersson, Vision, tel 0455-30 48 65  
Anna Gustafsson, SACO, tel 0455-30 31 77  
 
ANSÖKAN  
Sista ansökningsdag är 2018-01-05  
 
ÖVRIGT
Karlskrona kommun använder kompetensbaserad rekrytering för att vara en arbetsgivare som är fri från diskriminering. Vi välkomnar sökanden oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.  
Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.  
 
Tjänsten söks via kommunens rekryteringssystem, se länk nedan.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version