merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker dig som vill jobba inom kundsupport på Södermalm

Jobbeskrivning
Nu söker vi en positiv och målinriktad kundtjänstmedarbetare som gillar att arbeta i en fartfylld miljö. Kontoret ligger i fräscha lokaler på Södermalm. Ditt arbete kommer bestå av att hjälpa privatkunder med olika frågor och problemlösningar. På denna arbetsplats passar du som älskar att leverera service och vill arbeta på en rolig och spännande arbetsplats. Arbetsplatsen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för den som visar framfötterna samt roliga aktiviteter och motiverande tävlingar med fina priser.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som:
- En bra känsla för service
- Har en mycket god social kompetens
- Inte är rädd för att ta egna initiativ
- Har en förmåga att arbeta bra både i grupp och enskilt
- Har god datorvana
- Flytande i svenska och engelska
- Möjlighet att starta omgående


Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande!Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version