merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker nu en Inköpsassistent till spännande uppdrag!

Om tjänsten
Till vår konsultverksamhet söker vi nu en Inköpsassistent för uppdrag hos kund.

Du kommer ingå i ett starkt team med en inköpschef och fem medarbetare som i huvudsak genomför upphandlingar för verksamheten, samt driver ett strategiskt arbete för att förbättra inköpsprocessen och underlätta för verksamheten att göra affärsmässiga och kostnadseffektiva inköp. Du kommer hjälpa till med att avlasta inköpsavdelningens administrativa arbetsuppgifter samt övriga uppgifter som ingår i effektiviseringsarbetet.

Arbetsuppgifter:
- Ansvara för avdelningens mejlbox
- Administrera inköpsorder från verksamheten
- Utföra ekonomisk kontroll av leverantörer
- Ansvara för arkiv och registrering
- Ansvara för avtalsdatabasen, t ex lägga upp nya avtal, gallra utgångna avtal, bevaka och administrera avtalsförlängningar och nya prislistor
- Underhålla planeringsdokument
- Genomföra utbildning och eller informationsträffar samt löpande via telefon och mejl avseende grundläggande information om lagar, regler och rutiner kring inköp, exempelvis beloppsgränser och definitioner, regler för dokumentering och diarieföring inom inköpsområdet samt inköpssystemet
- Svara på frågor om specifika avtal, till exempel leverantörer, priser, miljömärkning, tull, import och hur inköp ska göras i det enskilda fallet
- Vara stöd vid direktupphandlingar och avrop från ramavtal inklusive upprättande av avtal
- Bistå i arbetet att ta fram beslutsunderlag till verksamheten

Uppdraget är på heltid och väntas sträcka sig i 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Start i början av februari 2018.


Din profil
Vi söker dig som är en driven och självständig person med förmågan att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är noggrann och analytisk i din arbetsprocess samt hanterar ”många bollar i luften” då det krävs en viss stresstålighet.

Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom dessa områden nedan:
- YH-utbildning med inriktning på Inköp och Upphandling
- Minst fem (5) år som administratör i statlig, landstings- eller kommunal verksamhet
- Minst två (2) år som juniorupphandlare, inköpsassistent eller inköpskoordinator i statlig, landstings- eller kommunal verksamhet
- Grundläggande kunskap i upphandlings- och beställningsverktyg
- Grundläggande kunskap i Office-paketet


Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version