merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

IT-tekniker som brinner för effektivisering!

Är du bra på att automatisera och effektivisera processer och flöden för att uppnå hållbara resultat? Skulle du beskriva dig själv som en strukturerad och handlingskraftig person? Med hjälp av AxÖ Consulting söker Nobeli Business Support en IT-tekniker till affärsområdet Dokumenthantering.

Nobeli erbjuder utvecklande uppdrag i nära relation med kollegor, kunder och leverantörer. De prioriterar kompetensutveckling och erbjuder stöd och resurser för att du skall kunna utvecklas i din yrkesroll.

Låter Nobeli som en arbetsplats för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Information

Som IT-tekniker jobbar du operativt med dina kollegor inom affärsområdet Dokumenthantering. Arbetsuppgifterna varierar mellan enklare ärendehantering till mer komplicerade effektiviseringsprojekt. Till ditt stöd har du, förutom kollegor med motsvarande roll, även stöd från en central IT-avdelning.

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-tekniker arbetar du främst med att effektivisera processer och flöden för att tillgodose Nobelis kunders allt högre ställda kvar på digitalisering och spårbarhet. Du arbetar operativt och strategiskt med konsolidering, virtualisering och standardisering av IT-miljön för att därigenom frigöra resurser. Du kommer även att vara delaktig i implementeringen av nya kunder och uppdrag samt ansvara för att Nobeli ligger i framkant avseende system och teknik.

Det är av vikt att du självständigt kan planera och utnyttja din tid på ett effektivt sätt samt att du har en förståelse för hur ditt arbete bidrar till verksamheten i stort.

Din kompetenspro?l

För att vara framgångsrik i tjänsten bör du ha högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet inom IT. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med programmering och/eller projektledning. Vi ser även att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är utåtriktad och som har ett affärsmässigt sätt. Som person har du dessutom lätt för att kommunicera med såväl användare som kunder och leverantörer. I rollen som IT-tekniker är du strukturerad, kreativ och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team förväntas du dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan

Urval sker löpande, vi ser framemot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om Nobeli Business Support

Nobeli tillhandahåller tjänster som inte är kundernas kärnverksamhet. Tjänsterna omfattar lönehantering, inköp, patent, telefonitjänster, säkerhetsrådgivning, tekniska lösningar för säkerhet, spedition och arkivtjänster med fokus på digitala lösningar. Därtill bedriver Nobeli hotell-, restaurang- och konferensverksamhet då bolaget äger Bofors Hotel.

AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version