merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker Verktygstekniker till Hydro

Om företaget
Sapa Profiler AB är den svenska profilverksamheten inom Hydrokoncernen och ingår i affärsområdet Extruded Solutions. Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin.
Sapa Profiler AB är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.



Arbetsuppgifter
Verktygsavdelningen i Finspång ansvarar för kontroll och avsyning av strängpressningsverktyg.
Detta sker med hjälp av ritningar, provbitar och genom visuell avsyning.
Som verktygstekniker kommer du bl.a. att arbeta med verktygslayout och design. Du kommer också tillsammans med övriga tekniker på avdelningen att aktivt arbeta med produktionsförbättringar och avdelningens utveckling.



Formell kompetens
Vi söker dig som:
-Gymnasieutbildad med inriktning industri
-Erfarenhet från verktygsarbete
-Erfarenhet från pressarbete, meriterande
-Kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift
-Förstå ritningsläsning och mätteknik.
-Truckkort, traverskort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi söker dig som är initiativrik och som har ett brinnande teknikintresse. Du har lika lätt att arbeta i ett team som att arbeta självständigt.
Vidare är du ordningssam och bra på att planera.
Vi arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som värdesätts högt.



Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning/Heltid/Finspång

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten via mejl: cecilia.alegria.furberg@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version