merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Innesäljare/Uthyrare

Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland.Ramudden grundades 2014 och omsatte 2016 över 500 miljoner kroner.

OM TJÄNSTEN

Du kommer arbeta i kundmottagningen som innesäljare på vår depå i Arlandastad. Tillsammans med dina kollegor hjälper du kunden med de trafiklösningar de behöver, via personligt möte och telefon/mail.
Med hög serviceförmåga säkerställer du att kunden får rätt material, och ordrarna stämmer.


I rollen som uthyrare hos Ramudden får du stor användning av din förmåga att vara lösningsorienterad. Du trivs med att sätta kunden i fokus och arbeta för att alltid ha nöjda kunder.Under vissa tider kan belastningen på våra depåer vara hög så att vara stresstålig är ett måste i detta yrke. Vi arbetar som ett team där prestigelöshet är lika naturligt som att vara beredd att ta i där det behövs.
Vi värdesätter flexibilitet, initiativtagande och noggrannhet.

Tjänsten är heltid, dagtid med placering Arlandastad. OM DIG
Vi söker dig som är lösningsorienterad och har en utpräglad känsla för service. Du ser möjligheten att genom dina proffesionella och engagerade kollegor utvecklas inom området trafikanorningar, med allt vad det innebär med produktkunnskap, kundservice och problemlösning.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från maskinhuthyrningsbranschen och har en bakgrund som uthyrare/innesäljare.
Du förväntas kunna överblicka flera saker samtidigt och vara bra på att organisera och priotera ditt arbete.B-körkort, datavana samt goda kunnskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi kommer lägag stor vikt vid personliga egenskaper och social kompetens i denna rekrytering.
Innom Ramudden finns en stark entreprenörsanda så vi söker dig som är resultatorienterad, organiserad, har ett affärsmässigt förhållningssätt och är självgående i ditt sätt att arbeta.

Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Ramudden erbjuder en stabil arbetsplats med stark samanhållning och stor entreprenörsanda.
Vi på Ramudden ser personalen som den viktigaste tillgången, därför satsar vi extra på våra medarbetare.

"Passion for health" är våran interna friskvårdssatsning som fokuserar på att vi ska må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare.

ANSTÄLLNINGSFORM
Fast anställning heltid.

 

Rekrytering sker löpande.

välkommen med din ansökan till Fredrik Westblad 070-513 33 56

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version