merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ekonomichef

Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vi är cirka 450 anställda, men är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor.
Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis, IT, välfärd, utbildning och HR. Från årsskiftet har förvaltningen också ansvar att driva Göteborgs Stads övergripande digitaliseringsarbete. Lär mer om oss på www.goteborg.se/intraservice


ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med våra kollegor i staden arbetar vi aktivt med att utveckla, förenkla och effektivisera stadens interna service och tjänster.

Du har en central och viktig roll, i en verksamhet som nu står inför spännande utmaningar, där du påverkar och bidrar till förvaltningens utveckling.

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för förvaltningens ekonomi. Du stödjer förvaltningschefen i strategisk styrning och ledning av de förvaltningsgemensamma ekonomiska processerna.

Du arbetar strategiskt med ekonomifrågor och styr och stödjer verksamheterna. Du utvecklar de styrande och stödjande ekonomiprocesserna. En av de viktigaste utmaningarna är att driva arbetet med att gå från IT till tjänsteorienterad serviceorganisation mot bakgrund av vårt visionsarbete. Det är även viktigt att anpassa områdena uppföljning, analys och rapportering till vår verksamhet.

Just nu pågår en förstudie kring ett Shared service center för delar av stadens ekonomitjänster och detta kan komma att innebära ett utökat ansvar för dig som ekonomichef.

I chefsrollen har du också alltid ett ansvar för; personal och arbetsmiljö, strategisk kompetensförsörjning, planering, utveckling och uppföljning av verksamheten, implementering av relevanta processer, kostnadsansvar och ansvar för att överenskommen leverans fungerar. Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp där du har en viktig roll i det strategiska arbetet.


KVALIFIKATIONER
Du som söker det här jobbet har högskoleutbildning inom ekonomiområdet och flerårig erfarenhet från ekonomiarbete på strategisk och operativ nivå. Om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

Du är mycket skicklig på att kommunicera och utveckla goda och långsiktiga relationer. Du är strategisk, har helhetssyn och levererar med hög kvalitet. Du har god analytisk förmåga och arbetar strukturerat och metodiskt.

Du drivs av att åstadkomma utveckling, skapa förbättring och visa på nytta. Du motiverar, inspirerar, delegerar och skapar delaktighet.

Som ledare är du trygg, tydlig och öppen och ser vikten av att skapa en god arbetsmiljö med ett innovativt klimat där medarbetarna kan växa och utvecklas.

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka är vi en miljödiplomerad arbetsplats.

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version