merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Avdelningschef inom Sektor vård och omsorg

Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet.

Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid.

Sektor vård och omsorg har cirka 1 500 anställda och ansvarar för insatser till äldre och personer med funktionsnedsättning. Verksamheten styrs i huvudsak utifrån Socialtjänstlagen, Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt Hälso- och sjukvårdslagen.
Sektorn söker nu en avdelningschef för att leda utvecklingsarbetet inom avdelningen för funktionsnedsättning.


ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef ingår du i sektorns ledningsgrupp och är direkt underställd sektorschef. I rollen som avdelningschef har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi och personal inom din avdelning som innefattar gruppbostäder och daglig verksamhet inom avdelningen för funktionsnedsättning. Du har i dagsläget lednings och personalansvar för 14 enhetschefer inom avdelningen för funktionsnedsättning.

Beskrivningen av tjänsten gäller under förutsättning att beslut tas om omorganisation. Vissa förändringar kan ske efter beslut. Detaljer kring den här frågan kommer att beröras vid intervju för tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Ditt arbete utgår från sektorns värdegrund: trygghet, ansvar och ett respektfullt bemötande.
Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och utveckla en organisation med ansvar för personal, ekonomi och verksamhet samt en akademisk utbildning som är relevant för chefsuppdraget.

Du har intresse och kunskap om de verksamheter som är relevanta för uppdraget. Du har erfarenhet eller likvärdig lämplighet av att leda andra chefer.

Du har god förståelse för de förutsättningar som styr en offentlig verksamhet och god förståelse av att leda i en politisk styrd verksamhet. Du har förmåga att kommunicera med såväl interna som externa intressenter.

Som ledare har du förmåga att engagera och utveckla grupper. Du har en ledarstil som kännetecknas av en förmåga att läsa av omvärlden och med gott omdöme göra anpassningar därefter.

Du har stort intresse och engagemang för kvalitets- och utvecklingsfrågor inom aktuella verksamhetsområden. Mycket goda kunskaper i svenska i tal, skrift och förståelse förutsätts.

Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Skövde Kommun arbetar aktivt för att utveckla jämställda och jämlika verksamheter riktade till kvinnor och män, pojkar och flickor oavsett bakgrund och tillhörighet samt arbetsplatser fria från diskriminerande strukturer.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version