merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Staffing and Recruitment Manager med intresse för mångfald

MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT.

MultiMind söker en affärsinriktad Staffing and Recruitment Manager som brinner för att bidra till en inkluderande arbetsmarknad där varje människas fulla potential kommer till sin rätt ur ett mångfaldsperspektiv.

Om oss MultiMind, som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm, är ett rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med fokus på internationell kompetens och mångfald. Företaget grundades år 2000 med en tanke på att ta tillvara på varje människas fulla potential ur ett mångfaldsperspektiv. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har högsta kreditvärdighet hos UC. Idag omsätter vi ca 67 MSEK och tillsätter uppdrag bland några av världens mest attraktiva företag.
 

Om rollen I rollen som Staffing and Recruitment Manager på MultiMind kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat och engagerat gäng där du självständigt får driva affärer samt olika personalärenden.

Rollen innehåller bl.a:

personalansvar för konsulter
bearbetning av nya och befintliga kunder
ansvar för merförsäljning bland våra samarbetspartners
driva projekt självständigt och ansvar för hela rekryteringsprocessen.

Din profil Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande.
Du gillar att arbeta mot tydliga uppsatta mål, är sälj- och resultatinriktad
Du gillar att arbeta med olika människor och är van att kommunicera och bilda kontakter på olika nivåer i en organisation.
Du har ett ansvarsfullt och lösningsorienterat arbetssätt samt är van att prioritera och fatta egna beslut.
Vidare är du engagerad och lyhörd och gillar att arbeta i en miljö där ingen dag är den andra lik. 
Du talar och förestår svenska och engelska flytande och med tanke på vår nisch är det en fördel (men inget krav) om du har kunskaper i ytterligare ett språk. 
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mångfaldsfrågor och trivs i en föränderlig och internationell miljö. Har du erfarenhet av andra kulturer t.ex. genom studier eller jobb utomlands är detta en fördel.
Erfarenhet från bemanning/personalansvar är meriterande
 

Låter detta intressant? Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i ett växande företag med expansionsplaner. Om ovanstående stämmer in på dig välkomnar vi dig att skicka in din ansökan snarast. Urvalsarbetet sker kontinuerligt och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version