merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Måltisdbiträden till Åsen

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Som medarbetare i Hallsbergs kommun är du varje dag med och formar vår service för våra medborgare i kommunen. Måltidsavdelningen omfattar skola, gymnasium, omsorg och förskola. Uppdraget bygger på värdegrunderna att kunna förmedla glädje, att vara drivande och att vara öppen mot de människor som vi möter som medborgare, gäster och övriga i vår organisation i kommunen. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen att göra skillnad.

Arbetsuppgifter
Som måltidsbiträde arbetar du med beredning av sallad, diskning, beställning, arbete i matsal, portionering i servering, städ av kök, egenkontroll med dokumentation samt övrigt förekommande uppgifter inom kök. Du ska vara en förlängd arm till tillagningsköket. Du kommer också att arbeta vissa dagar i tillagningsköket och hjälpa till med beredning, disk och övrigt förekommande uppgifter inom kök. Din uppgift är att ge god service.

Kvalifikationer
Vi söker dig som kan ta ansvar, är självgående, tål stress och är villig att lära nytt, tänka nytt och vill vara en del av ett större sammanhang. Du är uppriktigt flexibel och vet att alla uppgifter stora som små är minst lika viktiga i ett större sammanhang. Du förväntas ha en väl utvecklad servicekänsla och att du är en social, glad och positiv person.
Du har en utbildning inom storkök eller att du har en annan utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Vi ser att du även har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana.
Det är viktigt att du känner engagemang i ditt arbete oavsett om du arbetar ensam eller samarbetar i grupp. Erfarenhet inom yrket är meriterande men vi fäster även stor vikt vid personlighet och attityd.

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Varaktighet, arbetstid
Deltid 66 % och 57 %, tillsvidaretjänst med tjänstgöring alla veckans dagar, enligt schema.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version