merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Haninge Bostäder söker en redovisningsekonom

Fastighetsbolag

Om verksamheten

Haninge Bostäder AB är Haninges kommunala bostadsföretag. Bolaget har sitt ursprung Österhaningebostäder som grundades redan 1948. Vi äger och förvaltar fastigheter från Utö och Dalarö i söder till Vega och Vendelsö i norr. Haninge Bostäders uppgift är att bygga och erbjuda trivsamma lägenheter i trevliga boendemiljöer. Vi äger och förvaltar ca 2200 lägenheter idag och har siktet inställt på 3000 lägenheter inom en snar framtid. Mer information finner du på www.haningebostader.se

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos oss tillhör du vår ekonomiavdelning på fyra personer. Du rapporterar till ekonomichefen.

Du kommer i huvudsak att arbeta med följande arbetsuppgifter:

• Löpande redovisning (bokföring, avstämningar och likviditetsplanering)
• Bokslut (månads-, kvartals- och årsbokslut)
• Moms, skatt och betalningar
• Upprätta årsredovisning, moms och skattedeklaration
• Budget och prognosarbete
• Fastighetsuppföljning och fastighetsvärdering
• Anläggningsregister
• Bidra till att utveckla och förbättra processer och rutiner
• Ansvara för att uppgifterna genomförs enligt företagets, kommunens och myndigheters krav

Vem är du?

Vi söker dig som är Civilekonom eller har motsvarande relevant utbildning och erfarenhet inom ekonomi. Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter. För rollen krävs att du har goda kunskaper i redovisningsregler för större bolag (K3). Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av fastighetsbranschen och framförallt av komponentredovisning och skattereglerna som finns i fastighetsbranschen. För denna roll behöver du även ha god kunskap och erfarenhet av att jobba i Excel samt i Officeprogrammen.

Som redovisningsekonom har du mycket goda kunskaper inom redovisning och en väl utvecklad analytisk förmåga. Du är noggrann och strukturerad och har förmågan att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du är självgående och ansvarskännande samtidigt som du trivs med att arbeta i grupp och ser till teamets gemensamma mål. Vi lägger stor vikt vid att du har en prestigelös inställning och kan hugga i där det behövs. Som person är du ambitiös, drivande och tydlig i din kommunikation.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du en spännande och utvecklande roll där du får ta stort eget ansvar på en trevlig och familjär arbetsplats med högt i tak och engagerade medarbetare. Genom en platt organisation och korta beslutsvägar är det möjligt för dig att agera snabbt och självständigt. Du kommer in i en spännande fas då vi har påbörjat arbetet med att gå mot en värderingsstyrd organisation där det ges stora möjligheter att påverka.

Vårt kontor är centralt beläget tre minuter från Haninge pendeltågsstation där vi sitter i öppet landskap i nyrenoverade och moderna lokaler. Hälsa och friskvård är ett viktigt fokus och därför erbjuder vi en halv friskvårdstimme per vecka och vi har även friskvårdsbidrag. Vi förstår även vikten av att ladda batterierna varje dag så vi erbjuder rikskuponger till alla som vill ha. För att gynna balansen mellan jobb och fritid erbjuds flextid för denna tjänst.

Sista ansökningsdag

Sista ansökningsdag är den 7e januari 2018. Vi samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning som gör löpande urval under ansökningstiden. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist på tel.nr 070 471 17 53 alternativt via mail: emma.liljeqvist@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version