merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Studierektor, gymnasial utbildning samt yrkeshögskola

Södra Älvsborgs Sjukhus, SÄS, är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. SÄS är ett komplett akutsjukhus och bedriver länssjukvård inom, de för länssjukhus, vanligaste förekommande specialiteter. SÄS ansvarar även för barn- och ungdomsmedicinska och psykiatriska öppenvårds-mottagningar i kommunerna i Sjuhärad.

Vi är ett hälsofrämjande sjukhus med fokus på vård, behandling och arbetssätt som sätter patienternas behov i första rummet. Vi utvecklar våra verksamheter genom processtänkande och ett tvärprofessionellt samarbete.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgrBeskrivning
Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) har ett stort utbildningsuppdrag och tar årligen emot cirka 1100 studerande inom medellånga akademiska vårdutbildningar samt vårdutbildningar inom vård och omsorg.

Campus SÄS är en knytpunkt med utbildningslokaler, föreläsningssalar och arbetsplatser för utbildningsteamet, studenter och medarbetare med utbildningstjänster.

Den samlade campusfunktionen skapar möjligheter att stärka den pedagogiska kompetensen i utbildningsuppdraget. Samtidigt ger det förutsättningar att utveckla det interprofessionella lärandet och att skapa nätverk mellan studenter, AT-läkare, andra medarbetare på utbildningstjänster och personal som arbetar med utbildning. Utbildningsteamet består av övergripande studierektorer för verksamhetsförlagd utbildning (VFU) inom akademiska vårdutbildningar, läkarutbildning, AT- och ST-tjänstgöring (läkare) samt utbildningsledare och administrativ personal.

Vi söker en studierektor som på en övergripande nivå ansvarar för den arbetsplatsförlagda utbildningen (APL) i gymnasiala vårdutbildningar samt lärande i arbetet (LIA) för eftergymnasiala vårdutbildningar och utbildning till medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

- Organisera, planera, samordna, utvärdera och kvalitetssäkra APL och LIA.
- I samarbete med studierektor för verksamhetsförlagd utbildning arbeta operativt med akademiska vårdutbildningars VFU.
- Ansvara tillsammans med verksamhetsföreträdare för att avtal och kompetenskrav för handledning följs.
- Initiera och driva utvecklings- och kvalitetsarbete i frågor gällande VFU och APL i samverkan med studierektor för VFU samt lärosätena.
- Utveckla och upprätthålla arbetssätt och goda relationer med högskolor, gymnasieskolor och övriga utbildningsanordnare.
- Delta i arbetet med vård- och omsorgscollege i Sjuhärad.
- Representera förvaltningen i regionala och lokala arbets- och ledningsgrupper samt nätverk.


Kvalifikationer
Vi söker dig med vårdutbildning på akademisk nivå. Du ska ha pedagogisk kompetens och arbetslivserfarenhet av vård, utbildning och administration. Erfarenhet från projekt-/kvalitetsarbete är meriterande.

Du har förmåga att skapa goda relationer och har lätt för att samarbeta, är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i tala och skrift. Du ska självständigt kunna leda och utveckla arbetet samt ha förmåga och erfarenhet av att arbeta strategiskt och operativt.

Fackliga företrädare
Juanita Samuelsson, Vision, tel. 033-616 2032
Mona Nordqvist, Kommunal, tel. 033-616 2034
Ulrika Olofsson, Vårdförbundet, tel. 033-616 1965
Peter Geiger, Läkarföreningen, tel. 033-616 1386
Lena Bengtsson Sjöqvist, FSA, tel. 032-222 6285
Abdolghafout Vazae, Fysioterapeuterna, 050-047 8126

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version