merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Butikssäljare till Glitter i Karlshamn

Nu söker vi
Butikssäljare till Glitter i Karlshamn
På Glitter jobbar vi aktivt med varje kund som kommer in. Därför är det viktigt att du älskar försäljning och motiveras av att jobba mot högt uppsatta mål. Du gillar att ge Glitters unika säljande service och styla kunder med våra fina produkter. För oss är det viktigt att ta till vara på kunden för att ge dem den bästa servicen så att de väljer att komma tillbaka. På Glitter vill vi ha roligt på jobbet då arbetsglädje sprider sig i butiken och smittar av sig på kunderna.
Har du det som krävs för att bli en butikssäljare hos oss?
Du är utåtriktad och älskar att sälja Du har ett brinnande engagemang och ett starkt intresse för mode och trender Du bidrar till en god atmosfär och teamkänsla med kollegorna Du trivs med att jobba i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter Du är ansvarstagande och flexibel Du är en glädjespridare med positiv grundinställning, som ser lösningar istället för problem Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom handel, sälj eller service Du har körkort och tillgång till bil (då tjänsten även innebär extratimmar i vår B2B-enhet i Fjälkinge)
Då kan vi erbjuda dig:
En inspirerande och kul arbetsplats med trevliga kollegor God introduktion, utmaningar och fina möjligheter till utveckling Goda arbetsförhållanden och bra personalrabatt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på i snitt 10 timmar/veckan i grunden. Utöver den fasta tjänsten kommer du har möjlighet att arbeta extra, både i vår butik i Karlshamn och i vår B2B-enhet i Fjälkinge (därav är körkort och tillgång till bil ett krav). Den fasta tjänsten startar 1 feb 2018, men vi ser gärna arbetsstart redan efter jul, då vi i slutet av december och under hela januari har behov av extrapersonal. Låter tjänsten intressant, ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 17 dec 2017. Ansökningarna behandlas fortlöpande och ska sändas in genom hemsidan www.glitter.se. Vi kan tyvärr inte ta emot förfrågningar på telefon.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version