merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Administratör sökes till förskolan med start omgående!

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.
ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta hos oss som administratör inom sektor Utbildning på Norra Hisingen? Då kan det här uppdraget vara något för dig. Vi söker nu en ny medarbetare för ett vikariat under vårterminen 2018 som ska arbeta som administratör för fyra förskolor belägna i Tuve och Skogome. Förskolorna har cirka 50 medarbetare som du kommer ge service och stöd till.

Som administratör hos oss samordnar du den administrativa verksamheten för de olika förskolorna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att arbeta med vårt lönesystem Personec samt fakturahantering och kontering i ekonomisystemet Winst. Du kommer även att arbeta i Procapita med exempelvis förskoleplaceringar samt i Tempus, vårt digitala närvarosystem för barnen på förskolorna. I rollen som administratör ingår även att sköta kontakten mellan förskolorna och stadsdelens bemanningsenhet vid exempelvis korttidsfrånvaro. Även andra administrativa uppgifter såsom materialbeställning, framtagning av statistik, beställningar och kontroll av avtal och upphandlingar i Winst samt arbete i vårt schemaläggningsverktyg ingår i uppdraget. Du kommer både att arbeta självständigt men även samverka och samarbeta med andra.

Som administratör är du även ett nära stöd till två av förskolecheferna. Ni kommer ha ett tätt samarbete där du bland annat stöttar cheferna i upprättande av dokument, protokollskrivning samt arkivering.

Hos oss erbjuds du ett självständigt och varierat arbete med stor möjlighet att ta eget ansvar!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i Göteborgs Stads system som till exempel Procapita, Winst och Personec. Har du även en administrativ utbildning och erfarenhet av administrativt arbete inom exempelvis förskola eller skola är det meriterande.

Du är en positiv person som trivs med att arbeta och utvecklas i dialog med andra. Arbetet kräver en hög social kompetens och att du är serviceinriktad. Du behöver vara öppen för utmaningar och vilja leverera lösningar på olika problem. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samt att du är noggrann även under tidspress. Då uppdraget är brett behöver du kunna strukturera ditt eget arbete samt ha ett stort mått av ordningssinne och noggrannhet.

Eftersom arbetet innebär både muntlig och skriftlig kommunikation behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kräver även god datavana.

Tycker du att detta låter som ett spännande uppdrag? Upplever du att du stämmer in på det vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer kommer att ske löpande då vi hoppas tillsätta tjänsten snarast!ÖVRIGT
Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version