merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Account Manager till Bring

Om tjänsten
Bring är Skandinaviens ledande logistikaktör och söker nu en driven Account Manager / Säljare som kommer bygga upp, vidareutveckla och bearbeta sin egen kundstock i segmentet små till medelstora företag som ligger i Stockholm. För att trivas som Account Manager / Säljare är det viktigt att du är verbal och trivs med att skapa nya kontakter samt triggas av att ge suverän service.

Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager kommer du att erbjuda största möjliga service för deras många befintliga och blivande kunder på marknaden. Arbetet handlar om att prestera, vinna affärer och att överträffa kundernas förväntningar. Du kommer ha ett eget kund- och resultatansvar och det krävs att du är driven och målinriktad för att nå ditt uppsatta budgetmål.

Din profil
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, bygga relationer och är initiativtagande samt är handlingskraftig. Det kan stundtals vara stressigt Då du kommer arbeta i en IT baserad CRM-miljö behöver du kunna hantera ett sådant system när du ska dokumentera kundbearbetningen.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är:
• Prestigelös, flexibel och kreativ
• Kommunikativ och social
• Självgående, mål- och resultatorienterad

Krav för tjänsten:
• Talar god svenska (övriga språkkunskaper är meriterande)
• Har B körkort
• Har tillgång till egen bil


Om företaget
Detta är en direktrekrytering således kommer du bli direkt anställd av Bring, branschen är under stor förändring med digitalisering vilket möjligör nya marknader så som matleveranser och snabba leveranser från webhandeln.

Skicka in din ansökan på en gång då urval sker löpande!


Sökord: accountmanager, AM, säljare, försäljning, sales, sälj.


Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning.
Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version