merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vårdadministratör

Rehabiliteringscentrum

Rehabiliteringscentrum i Jönköping behöver förstärkning i sin administrativa enhet. Är du utbildad vårdadministratör och vill hjälpa oss utveckla verksamhetens administrativa processer? Då är det kanske dig vi letar efter!

Vi söker
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och som trivs i en varierande vardag med olika möten och kontakter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Önskvärt är erfarenheter i IT-systemet Cosmic. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete där du får nytta av din flexibilitet och din samarbetsförmåga. Som vårdadministratör på Rehabiliteringscentrum sköter du stora delar av det administrativa arbetet i verksamheten, vilket betyder att du kommer vara i kontakt med vårdgivare från verksamhetens alla yrkeskategorier.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic, receptionsarbete samt övriga administrativa uppgifter. Arbete i vår tidsbokning ingår och du bör tycka om att möta människor, ge god service och vara ansiktet utåt för vår verksamhet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med de olika yrkesprofessionerna på rehabiliteringscentrum. Du kommer även få ett eller flera egna ansvarsområden.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss på Rehabiliteringscentrum så är det bra att ha ett flexibelt arbetssätt där du lätt kan anpassa dig till förändringar och snabbt byta fokus efter ändrande målsättningar.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar för ett personcentrerat arbetssätt där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta
Administrativ enhetschef, Emma Andersson, 010-242 18 30.
Fackliga företrädare för Vision, Catarina Ryd Svensson, 010-24 21881.

Rekryteringen kommer att ske löpande.
Sista ansökningsdag är den 2018-01-07. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om Rehabiliteringscentrum finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/).

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version