merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Flexibelt deltidsuppdrag hos tillväxtföretag i Mörby

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Till Daikin söker vi nu en självgående och driven marknadskoordinator som vill jobba 50 % med fokus på extern kommunikation och marknadsföring. Här finns stora möjligheter för dig med många idéer och fantastisk initiativförmåga att bidra till företagets fortsatta framgång.

Daikin vill gärna att du kommer i januari 2018 och tror att de kommer behöva din hjälp minst sex månader men det finns goda möjligheter till att uppdraget kommer förlängas om ni trivs med varandra. Under uppdraget är du anställd hos oss på Manpower och uthyrd till Daikin.Arbetsuppgifter:

* Planera och producera externt informations- och marknadsföringsmaterial i print
* PR och editorials.
* Ta fram innehåll och ansvara för utskick av nyhetsbrev
* Publicera och producera innehåll till företagets digitala kanaler nyhetsbrev, kundbrev, LinkedIn, Facebook, mm.

Vem är du:

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom kommunikation/information. Du är en god skribent samt har känsla för layout och grafisk formgivning.

Vi tror att du behärskar alla typer av kanaler, digitala, fysiska och är nyfiken på att prova nya saker för att få bästa effekt.

Du tycker om att arbeta i en koordinerande roll och älskar att kommunicera såväl i tal som i skrift. Du har ett sinne för kommunikation och marknadsföring och de aktiviteter som krävs för att uppnå verksamhetens mål. Du trivs i en roll med mycket ansvar och förmåga att arbeta självständigt med högt tempo när det är mycket aktiviteter. Du ska ha ett stort intresse för digitala och sociala medier samt IT-intresse.

För att trivas hos Dakin tror vi att du behöver vara självgående, social, ansvarsfull, strukturerad, lösningsorienterad, hjälpsam och ha stor social kompetens.

Vad kan vi erbjuda dig?

Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag erbjuds också.

Vill du veta mer?

Urval och presentation till kund kommer ske löpande, så ansök idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Fant på alternativt per telefon 08-452 33 77.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version