merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Gatu- & underhållsarbetare

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och har en befolkning som växer. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta och goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

Älmhults kommun tilldelas 2017 priset som "Årets tillväxtkommun" .

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är placerad på Tekniska förvaltningens produktionsavdelning. Arbetsuppgifterna består främst av drift och underhåll av gatuytor, så som sopning, vinterunderhåll, skyltbyten m.m. Då vi har många varierande arbetsuppgifter, behöver du vara beredd på att i alla väder arbeta med det som finns behov av inom avdelningen.

Beredskapstjänstgöring kan förekomma för bland annat snöröjning och halkbekämpning.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha B- och C-körkort, vana att köra traktor samt ha erfarenhet av service och underhåll av maskiner.

Du tycker om att vara ute i alla väder, är intresserad av maskiner och håller dig ajour i ämnet. Du är en social person med ordningssinne, servicekänsla och samordningsförmåga. Du kan arbeta bra tillsammans med andra men även på egen hand. Det svenska språket behärskar du väl i tal och skrift.

Det är meriterande om du innehar röjsåg- och motorsågskort samt certifikat för och körvana av hjullastare. Vi ser det även som positivt om du har kunskap att framföra traktor med skogsvagn, sopmaskin och lastbil samt har vana av vinterunderhåll.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version