merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Enhetschef

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Individ- och familjeförvaltningen ansvarar för frågor som rör traditionell individ- och familjeomsorg, omsorger om personer med funktionsnedsättning
med stöd av SoL och LSS och kommunens mottagning av nyanlända.

Verksamheten OF (Omsorgen av de funktionshindrade) är en enhet i individ och familjeförvaltningen. Här finns verksamheter inom gruppbostäder, personlig assistans, socialpsykiatri, mobila team, HSL i form av sjuksköterskor samt barnverkställighet LSS.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef på OF arbetar du oftast i flera verksamhetsområden. I denna tjänst kommer du arbeta med personlig assistans och gruppbostad samt del av Mobila teamet. Innehållet i tjänsten kan variera över tid då vi ständigt arbetar med utveckling och förbättring både för brukare och personal. Du arbetar på många nivåer, med brukare och deras anhöriga/företrädare, med din närmast underställda personal, med kollegor, chef, förvaltningsledning och stödresurser. De arbetsuppgifter du har är verkställighet och kvalitetssäkring av insatserna, personalansvar i form av rekrytering av personal, bemanningsplanering och arbetsmiljö, du har budgetansvar för din enhet och följer upp verksamheten i stort i stratsys.

KVALIFIKATIONER
Socionomexamen och/eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Tidigare erfarenhet av arbete inom socialtjänst och omsorgsarbete är meriterande. Du ska ha ett utpräglat intresse av denna målgrupp, förstå att arbetet innebär mycket kontakter och samverkan internt men även med externa aktörer. God samarbetsförmåga är ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version