merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Bygglovshandläggare

Tanums kommun, med sina cirka 12 500 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter. Vår historia har placerat Tanums hällristningar på världsarvslistan.

Bygglovsavdelningen i Tanums Kommun är inne i ett förnyelsearbete kring bygglovshantering med målet att bli ännu bättre på service och bemötande. Vi behöver därför utöka vår personalstyrka med fler bygglovshandläggare. Vår organisation är liten men växande och hanterar många varierade arbetsuppgifter. För dig som gillar förbättringsarbete och att arbeta nära tillsammans i ett arbetslag med bygglovsfrågor så finns stora möjligheter att bidra till att utveckla arbetet på ett intressant och meningsfullt sätt. Bygglovsavdelningen ingår i miljö-och byggnadsförvaltningen tillsammans med planavdelningen och miljöavdelningen. Avdelningen arbetar för miljö- och byggnadsnämnden och har för närvarande 14 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med övriga handläggare på avdelningen och i samverkan med andra inom förvaltningen och kommunen handlägga i första hand bygglovsärenden samt till viss del även bistå i arbetet med tillsyn. Arbetet ställer stora krav på en tydlig kommunikation och ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot de du möter. Du måste även ha en hög integritet och goda kunskaper om plan- och bygglagen och dess tillämpning. Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad och gillar att arbeta i grupp såväl som självständigt.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad bygglovshandläggare, byggnadsingenjör eller arkitekt, alternativt har en annan likvärdig utbildning. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, intresse och kunskaper om gestaltningsteknik, tillsyn, planering, miljöfrågor och plan- och bygglagen är meriterande. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort för bil är ett krav.

Varaktighet och omfattning
Tillsvidareanställning på 100 %.

Upplysningar
Bygglovschef: Svante Jonsson, 0525-181 34
Fackliga kontaktpersoner: Andrea Johansson, Akademikeralliansen 0525-183 61, Lis Källström, Vision 0525-181 39

Ansökan
Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast 14 januari 2018. Vi kommer kontakta sökande löpande under rekryteringstiden.

Övrigt
Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen.

Arbetsgivare Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättning att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Utbildningsnivå:
- Universitet/Högskola

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version